Cele mai citite
 


Daniel Constantin: Piedone şi-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PC, Daniel Constantin, consideră că actuala putere politică încearcă cu disperare să destabilizeze USL şi a adăugat că primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, "şi-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR, trecând astfel de partea celor care au redus pensiile, au tăiat salariile, indemnizaţiile mamelor şi alocaţiile copiilor".
"Piedone îşi trădează azi toate angajamentele asumate faţă de românii care i-au acordat încrederea. Criza pune la încercare caracterele! Cei slabi, cei şantajabili, fac întotdeauna compromisul cu Puterea. Ceilalţi continuă lupta! PC va continua lupta cu Traian Băsescu, PDL şi partidele-clonă care gravitează în jurul puterii, pentru a-i elibera pe români de un sistem corupt şi agresiv care le-a furat speranţa şi demnitatea", a afirmat liderul PC, potrivit unui comunicat de presă al PC transmis, vineri, AGERPRES.
Daniel Constantin a adăugat că, în şedinţa Biroului Executiv de marţi vor fi stabilite sancţiunile în ceea ce-l priveşte pe Cristian Popescu Piedone.
"Puterea politică încearcă cu disperare să destabilizeze USL. Dacă nu a reuşit să compromită relaţiile dintre PC, PNL şi PSD, încearcă astăzi să creeze tensiuni în înteriorul partidelor care formează Uniunea Social Liberală. Astfel, Partidul Conservator a devenit o ţintă predilectă a puterii. Racolările se fac prin cadouri şi promisiuni, ca în cazul Ciuhodaru, sau prin şantaj, ca în cazul Piedone, care ar avea, se pare, anumite vulnerabilităţi", a afirmat liderul PC. AGERPRES / (AS - Claudia Nicolae-Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Preşedintele Traian Băsescu, în Covasna (sinteză) Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Covasna, că proiectul de modificare a Constituţiei a fost finalizat şi că va fi trimis Parlamentului spre dezbatere cel mai probabil după sărbătorile de Paşte.
Traian Băsescu: Susţin fără rezerve revenirea la salariile bugetarilor de dinainte de reduceri Preşedintele Traian Băsescu a declarat că susţine fără rezerve revenirea la salariile bugetarilor dinaintea reducerii aplicate în 2010.
Nicolae Bănicioiu (PSD): Traian Băsescu nu apără niciun stat de drept, ci camarila portocalie Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nu apără niciun stat de drept, aşa cum a afirmat în prima conferinţă de presă din campania pentru referendum, ci ''camarila portocalie care a furat ţara'', a declarat, joi, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD...
PSD: Traian Băsescu şi-a propus să distrugă sistemul de sănătate românesc Departamentul de Sănătate al Partidului Social Democrat (PSD) îşi manifestă îngrijorarea faţă de demersul preşedintelui Traian Băsescu de reformare a sistemului de sănătate, acuzând că, de fiecare dată când şeful statului ''a pus ochii pe un sistem din această ţară, sub pretextul restructurării şi reformării...
Daniel Constantin (PC): Criza nu o să dispară cu PDL la guvernare Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a afirmat duminică, în faţa participanţilor la Congresul formaţiunii, că actuala criză economică "nu o să dispară cu PDL la guvernare", adăugând că PC, dar şi Uniunea Social Liberală au misiunea de a reclădi încrederea oamenilor în politică, în...
Băsescu: Anul acesta, România nu are nevoie în mod cert de niciun euro de la FMI sau de la UE Preşedintele Traian Băsescu susţine că, în acest an, România nu are nevoie, "în mod cert", de niciun euro de la Fondul Monetar Internaţional sau de la Uniunea Europeană.