Cele mai citite
 


Maramureş: Spitalul de urgenţă încearcă să-şi lichideze datoriile
joi, 27 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Urgenţă din Baia Mare intenţionează să reducă datoriile către diverşi furnizori cu care are relaţii contractuale, urmând ca până la sfârşitul săptămânii să efectueze plăţi în valoare de 3,5 milioane de lei pentru alimente, medicamente şi materiale sanitare.
'Prin aceste plăţi reuşim ca de la o datorie de 15,5 milioane de lei să ajungem la 11,5-12 milioane de lei. Toate aceste plăţi reuşim să le efectuăm datorită serviciilor pe care le punem la dispoziţia pacienţilor, dar şi prin sprijinul Casei de Asigurări de Sănătate, al Ministerului Sănătăţii şi printr-o gestiune mai bună a personalului', a declarat directorul Spitalului de Urgenţă Baia Mare, dr. Ioan Blajan.

Potrivit acestuia, în ultimul timp spitalul a reuşit să facă o economie de 700.000 de lei pe lună la cheltuielile salariale. Acest lucru a fost posibil odată cu reducerea personalului de la 2.360 de angajaţi la 2.112, astfel încât au scăzut cheltuielile cu plăţile salariilor de la 5 milioane de lei la 4,3 milioane lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: CJAS, datorii de 42 milioane lei către furnizorii de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistriţa-Năsăud a încheiat anul 2010 cu datorii de 42 milioane lei către furnizorii de servicii medicale, a declarat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul acestei instituţii, Vilhelm Szekely.
Olt: Zile de concediu fără plată pentru toţi salariaţii Spitalului municipal Caracal Toţi angajaţii Spitalului municipal Caracal vor fi trimişi în concediu fără plată, câte două zile pe lună, până la sfârşitul anului, şi vor suporta şi o diminuare cu 20-25% a sporurilor variabile, din cauza reducerii sumelor alocate unităţii sanitare în urma clasificării acesteia în categoria a IV-a...
Bănicioiu, despre Institutul Cantacuzino: Reorganizarea trebuie să se facă după criterii profesionale Reorganizarea Institutului Cantacuzino trebuie să se facă după criterii profesionale, noul manager urmând a fi un profesionist ales prin concurs, a declarat joi ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu.
Maramureş: Spitalul de Urgenţă din Baia Mare, aflat în reparţii capitale, continuă asistenţa medicală Activităţile medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare sunt îngreunate de reparaţiile capitale a clădirii de 11 etaje efectuate la exterior şi interior.
Olt: Disponibilizări la Serviciul Judeţean de Ambulanţă; circa 50 de angajaţi vor pleca până în august Aproximativ 50 de angajaţi din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt vor fi disponibilizaţi până la începutul lunii august, primii urmând să fie angajaţii cu contracte pe durată determinată.
Braşov:Datorii de peste 2 milioane de lei către furnizorii de medicamente şi materiale sanitar-farmaceutice Patru dintre cele şase spitale din municipiul Braşov aflate în subordinea Consiliului Judeţean (CJ) au datorii către furnizorii de medicamente, reactivi şi materiale sanitar farmaceutice de 2,3 milioane de lei, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES dr.Gabriel Stanciu, şeful Direcţiei de Sănătate şi Asistenţă...