Cele mai citite
 


Gorj: Peste 20 de posturi pentru medicii rezidenţi, scoase la concurs
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 20 de posturi de medici rezidenţi sunt scoase la concurs de spitalele din judeţ, posturile oferite acoperind întreaga arie de specialităţi medicale.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că examenul de rezidenţiat va avea loc pe 20 noiembrie, iar până în prezent au fost depuse doar câteva dosare.
Absolvenţii de medicină interesaţi îşi pot depune dosarele până pe 7 octombrie.
''La nivelul judeţului avem 24 de posturi destinate acestor categorii de medici, practic fiecare spital din judeţ are nevoie de astfel de medici rezidenţi. În Târgu-Jiu sunt două posturi, la Rovinari trei, la Turceni patru, iar la Târgu-Cărbuneşti, Motru şi Novaci, sunt oferite câte cinci posturi de rezidenţi. Întreaga arie de specialităţi este acoperită, fiind oferite posturi în laborator analize medicale, UPU, farmacie, neurologie, pediatrie şi radiologie'', a precizat Elena Piţian.
Purtătorul de cuvânt al DSP Gorj a mai menţionat că înscrierile se fac la sediul instituţiei, iar dosarele candidaţilor vor fi trimise la Ministerul Sănătăţii pentru confirmare. AGERPRES/(AS - Irina Poenaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: 25 de posturi de medici rezidenţi scoase la concurs Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin Boldea, a anunţat, luni, că în judeţul Galaţi vor fi scoase la concurs 25 de locuri pentru absolvenţii facultăţilor de medicină, care vor susţine examenul de rezidenţiat în luna noiembrie.
Tulcea: Medici rezidenţi pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiu Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea va avea în perioada următoare noi medici rezidenţi, concursul pentru ocuparea posturilor urmând să aibă loc duminică.
Buzău: În premieră, concurenţă pe posturile de medici rezidenţi Un număr de 17 candidaţi şi-au depus dosarele la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Buzău pentru cele 12 posturi de rezidenţi scoase la concurs de patru spitale din judeţ.
Timiş: Medicii rezidenţi se vor plânge lui Antonescu şi Geoană Un grup de medici rezidenţi, absolvenţi ai promoţiei 2009 a Universităţii de Medicină din Timişoara, îi aşteaptă să soseasca, marţi, la Timişoara, pe Mircea Geoană şi Crin Antonescu pentru a le înmâna câte o scrisoare de protest.
Vaslui: Nouă candidaţi pentru posturile de rezidenţi din judeţ Un număr de nouă posturi de medici rezidenţi scoase la concurs de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui ar urma să fie ocupate după examenul de rezidenţiat de la sfârşitul acestei săptămâni.
Tulcea: Numărul burselor pentru medicii rezidenţi, redus la aproape jumătate Numărul burselor pentru medicii rezidenţi din judeţul Tulcea aproape că s-a înjumătăţit faţă de cel de la începutul anului trecut, potrivit conducerii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).