Cele mai citite
 


Iaşi: Copil de opt luni în stare gravă la spital după ce a mâncat, în ultimele zile, ceai cu biscuiţi
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi au demarat vineri o anchetă, după ce un copil de opt luni a fost adus în stare gravă la Spitalul de Pediatrie "Sfânta Maria" în urma unei afecţiuni respiratorii acute.
Ancheta a fost demarată ca urmare a sesizării făcute de pediatrii de la "Sf. Maria".
În urma investigaţiilor medicale, copilul a fost diagnosticat cu "malnutriţie proteino calorică I" şi "anemie uşoară".
Tiberiu Bantaş, purtătorul de cuvânt al DGASP Iaşi, a declarat presei că în timpul anchetei asistenţii sociali au aflat că băiatul şi alţi patru fraţi mai mari au fost lăsaţi în grija unei mătuşi când părinţii au plecat la lucru în străinătate. Din cauza banilor insuficienţi, se pare că în ultimele zile copilul a fost hrănit cu ceai şi biscuiţi. AGERPRES/(AS - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Anchetă demarată de autorităţi după ce un copil a fost abandonat în faţa uşii bunicii sale Poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi au demarat, luni, o anchetă după ce o tânără şi-a abandonat copilul la uşa mamei sale.
Vaslui: Bebeluş de două luni în stare gravă la spital după ce a fost bătut de mamă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui a demarat duminică o anchetă în cazul unei nou-născute în vârstă de două luni care a ajuns la spital după ce ar fi fost lovită şi muşcată de mama ei în vârstă de 19 ani.
Vaslui: O minoră dintr-un centru de plasamant a ajuns la spital intoxicată cu etnobotanice Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a declanşat, miercuri, o anchetă în cazul unei adolescente, în vârstă de 16 ani, aflată în sistem de protecţie într-un centru de plasament din municipiul Bârlad, care a ajuns la spital în urma unei intoxicaţii cu substanţe etnobotanice.
Vaslui: Patru minori au ajuns la spital după ce au fost înfometaţi de mama lor Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DASPC) Vaslui a deschis, miercuri, o anchetă în cazul a patru fraţi din municipiul Bârlad, cu vârste cuprinse între unu şi şase ani, care au fost internaţi în spital cu probleme medicale.
Neamţ: Anchetă penală în cazul unui copil de 7 ani care s-ar fi spânzurat accidental Poliţiştii nemţeni cercetează cazul unui băieţel în vârstă de 7 ani, din comuna Făurei, care a fost adus de medici în stare de inconştienţă la spitalul din municipiul Roman. De aici, copilul a fost transportat la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi, fiind internat în stare gravă.
Iaşi: Anchetă privind moartea unui copil la două zile după ce a fost adus la spital Autorităţile locale au demarat o anchetă după ce o fetiţă în vârstă de un an şi două luni, din comuna Dobrovăţ, a murit la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi.