Cele mai citite
 


Iaşi: Incident aviatic din cauza unui mistreţ intrat pe pistă
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aeronava care efectua curse pe ruta Bucureşti - Iaşi a fost implicată joi seară într-un incident, la aterizare roata avionului lovind un porc mistreţ apărut pe pistă prin gardul de sârmă ghimpată.
''Roata cu care a fost lovit mistreţul a rămas fără un senzor. Problema va fi remediată. Nu s-a întâmplat nimic grav, nu au fost victime. Trebuie pus un gard metalic pentru protecţia pistei, dar nu sunt bani. Aşa că nu avem cum să evităm astfel de situaţii. Avem nevoie de fonduri europene pentru asta'', a declarat vineri presei directorul Aeroportului Internaţional Iaşi, Gheorghe Corjăuţanu.
Printre cei 68 de pasageri aflaţi în avion s-a numărat şi ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, care a participat vineri la un workshop organizat la Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi.
''Am simţit o zdruncinătură, dar nu am ştiut ce s-a întâmplat. Nu s-a creat panică printre pasagerii din avion. Abia acum aflu că a fost vorba despre un porc mistreţ'', a spus jurnaliştilor ministrul Daniel Funeriu. AGERPRES/(A - Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Proiect POSDRU de înfiinţare a unui "Centru de formare specialişti şi resurse în reabilitare orală" Conducerea Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' din Iaşi în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Iuliu Haţieganu' - Cluj-Napoca, Societatea Română de Reabilitare Orală Iaşi, Asociaţia Medicală Română Bucureşti şi Universitatea 'Johan Wolfgang Goethe' - Centrul Medical, ...
Cluj: Proiect finanţat din fonduri europene menit să asigure noi standarde de calitate în învăţământul medical Proiectul intitulat "Standardele de calitate şi indicatori de performanţă specifici pentru învăţământul superior din domeniul sănătăţii" lansat, luni, la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) "Iuliu Haţieganu" din Cluj-Napoca vizează crearea unui cadru comun, în privinţa indicatorilor de calitate...
Mită la UMF Iaşi: Echipamente IT şi sume mari de bani în schimbul trucării unei licitaţii de 6 milioane lei Cei doi directori de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, Daniela Druguş şi Adrian Ciureanu, arestaţi preventiv, marţi, pentru trucarea unui contract în valoare de 6 milioane lei, au primit de la patronul firmei câştigătoare a licitaţiei mită constând în echipamente IT, un laptop şi importante...
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie Grigore T Popa Iaşi Profesorul universitar doctor Alessandro Frigiola este, din 1990, chirurg sef la una dintre institutiile de elită ale medicinii europene, Clinica San Donato din Milano, Italia.
Iaşi: Peste 5.000 de studenţi vor fi consiliaţi prin intermediul unui proiect derulat cu fonduri europene Peste 5.000 de studenţi la medicină generală şi medicină dentară vor beneficia de consiliere profesională prin intermediul unui proiect european derulat de Facultatea de medicină Dentară din cadrul Universităţii de medicină şi farmacie "Grigore. T. Popa" din Iaşi.
UMF 'Gr.T. Popa' Iaşi a primit aprobare de finanţare Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) 'Gr.T. Popa' Iaşi a primit scrisorile de informare privind aprobarea cererii de finanţare pe două proiecte în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.