Cele mai citite
 


Medicul lui Michael Jackson a ascuns sedativele cântăreţului (martor)
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O gardă de corp apropiată de Michael Jackson a declarat joi, la procesul medicului starului, că acesta din urmă i-a cerut să-l ajute să se debaraseze înaintea de sosirea paramedicilor de flacoanele de medicamente administrate 'regelui popului' în dimineaţa morţii lui, relatează AFP.
Garda de corp al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a povestit, în cea de a treia zi a procesului lui Conrad Murray pentru omor prin imprudenţă, că medicul i-a cerut să pună în saci flacoanele de medicamente, precum şi o pungă pentru perfuzie, în timp ce starul părea deja mort.

Alvarez a fost sunat de asistentul personal al 'regelui popului', Michael Amir Williams, care i-a cerut să se deplaseze cât mai repede la primul etaj al domiciliului starului, unde îl aştepta doctorul Murray.

Intrând în cameră, Alvarez susţine că l-a văzut pe Michael Jackson pe pat 'cu braţele desfăcute, cu ochii şi cu gura deschisă'. Conrad Murray îi exercita presiune asupra pieptului, cu o mână.

Potrivit gărzii de corp, medicul i-a cerut atunci să strângă flacoanele de pe noptieră. 'Când eram la capătul patului, Conrad Murray a luat mai multe flacoane şi mi-a spus: 'pune-le într-un sac'', a povestit el.

'M-am uitat în dreapta, unde avea un sac. L-am luat, l-am deschis şi Conrad Murray a pus flacoanele', a adăugat el.

La puţin timp după aceea, medicul a arătat o borsetă care atârna de un suport de perfuzii intravenoase, aflat lângă pat. 'Mi-a spus: 'Pune asta într-un sac albastru'', a precizat Alvarez, precizând că borseta conţinea un mic flacon cu 'o substanţă albă, lăptoasă'.

Procurorul David Walgren a identificat apoi în faţa tribunalului flaconul ca fiind unul de propofol, puternicul anestezic pe care Michael Jackson îl folosea ca somnifer şi care i-a provocat moartea, la 25 iunie 2009.

Alberto Alvarez a telefonat apoi la urgenţe, la cererea lui Conrad Murray.

Medicul, judecat de Curtea superioară din Los Angeles pentru omor prin imprudenţă, riscă până la patru ani de închisoare în caz de condamnare, notează AFP.AGERPRES/(Florin Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Pacient amendat pentru un scandal provocat la UPU Blaj Un pacient nemulţumit de diagnosticul pus de către medicul de gardă de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Municipal Blaj a jignit şi a ameninţat cu acte de violenţă cadrele medicale, motiv pentru care a fost amendat de jandarmi cu 1.000 de lei.
Copiii lui Michael Jackson au fost şocaţi să-şi vadă tatăl în agonia morţii (martor) Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Ultimele clipe din viaţa lui Michael Jackson Şeful serviciului de pază al lui Michael Jackson, Alberto Alvarez, a descris drept dramatică scena pe care a trăit-o în camera în care artistul şi-a petrecut ultimele clipe, când fiica lui ţipa printre lacrimi, iar medicul său Murray strângea în grabă medicamentele, notează miercuri ziarul ABC.
Tulcea: Dublarea liniei de gardă din Spitalul Judeţean, soluţie provizorie pentru lipsa medicilor pediatri Linia de gardă a Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) are, începând din această lună, un număr dublu de medici, aceasta fiind una dintre soluţiile provizorii identificate de autorităţi în condiţiile în care activitatea secţiei de pediatrie a unităţii spitaliceşti...
Galaţi: Peste 40 de tineri au ajuns la urgenţe, în ultimele două săptămâni, după ce au consumat substanţe necunoscute Peste 40 de tineri au ajuns, în ultimele două săptămâni, la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, după ce au consumat substanţe necunoscute.