Cele mai citite
 


O nouă promoţie a Facultăţii de Medicină a depus jurământul lui Hipocrate
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O nouă promoţie de medici de la Facultatea de Medicină a depus, vineri, jurământul lui Hipocrate, cei aproape 800 de medici rostind jurământul pentru prima dată în limba greacă şi în limba română.
Profesor dr. Adrian Streinu Cercel, cancelarul Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) "Carol Davila", secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a subliniat că ''e o nouă generaţie de medici pe care o aşteaptă un examen foarte greu, cel de Rezidenţiat''.
"Sper că-l vor lua din prima şi vor confirma locul 1 pe care-l ocupă universitatea în topul universităţilor", a subliniat Streinu.
Acesta le-a urat tinerilor absolvenţi să se pregătească foarte bine pentru că ei "ne vor trata pe noi".
Prorectorul UMF, prof. dr. Monica Pop, a declarat pentru AGERPRES că această promoţie este foarte bună, mulţi dintre ei fiind căutaţi de alte universităţi europene.
"Fac apel la absolvenţi să nu plece, pentru că şi românii au nevoie de asistenţă medicală", a adăugat prof. dr. Monica Pop.AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - UMF "Carol Davila" Bucureşti Magna cume laude pentru 1.580 de absolvenţi ai UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
UMF 'Carol Davila': Aproximativ 3.200 de candidaţi s-au înscris pentru admitere Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti anunţă că 3.168 de candidaţi s-au înscris pentru concursul de admitere ce va avea loc luni în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, precum şi la Facultatea de Moaşe şi Asistenţă Medicală (FMAM).
Rezidenţiat la UMF 'Carol Davila' Bucureşti - 1.875 de candidaţi Un număr de 1.875 de candidaţi s-au înscris la concursul pentru admiterea în rezidenţiat la UMF "Carol Davila" din Bucureşti în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, examen care va avea loc duminică şi este organizat de Ministerul Sănătăţii.
Peste 3.200 de candidaţi susţin examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti La examenul de admitere pentru cele patru facultăţi din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti care va avea loc miercuri, 25 iulie, s-au înscris 3.237 de candidaţi, informează într-un comunicat de presă instituţia de învăţământ.
Comunicat de presă - Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila' Peste 4500 de candidaţi vor susţine examenul de admitere la UMF 'Carol Davila' din Bucureşti
Mai multe locuri de la buget la UMF 'Carol Davila'; examenul de admitere - pe 24 iulie Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" organizează pe 24 iulie examenul de admitere în ciclul de studii universitare de licenţă pentru 2013 - 2014, anul acesta fiind alocate de la buget mai multe locuri, şi anume 900, faţă de 800 de locuri anul trecut.