Cele mai citite
 


Un control bun al glicemiei ajută persoanele cu diabet să evite apariţia complicaţiilor
sâmbătă, 1 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Diabetul
 

Menţinerea valorilor glicemiei în limite cât mai aproape de normal reprezintă cea mai bună modalitate de a evita apariţia complicaţiilor diabetului.

Informarea, vizita la medic şi un control bun al glicemiei cu ajutorul trusei cu profil glciemic pot determina pacientul cu diabet să fie mult mai cooperant, se arată într-un comunicat de presă remis de Roche România.


'Testarea structurată are un impact deosebit asupra rezultatelor medicale în tratamentul diabetului. Multe persoane nu ştiu că ar putea avea diabet şi din această cauză nu primesc tratament corespunzător. În acest caz este doar o chestiune de timp până când apar primele complicaţii. Un control bun al glicemiei poate minimiza sau chiar înlătura aproape toate complicaţiile diabetului', a declarat Guido Mitchell, director Diabetes Care, Roche Romania Diagnostics Division.


Compania continuă campania 'Fă Pasul corect: Controlează Diabetul', lansând 'Trusa de profil glicemic', o nouă soluţie Accu-Chek care îi ajută pe pacienţii cu diabet să descopere un nou stil de viaţă.


Cu 'Trusa de profil glicemic' controlul diabetului este comod, eficient şi real, iar testarea structurată ajută în luarea celor mai bune decizii.


Trusa va fi disponibilă în farmacii începând cu 1 octombrie 2011. Conţinutul trusei a fost astfel gândit încât să ofere utilizatorului tot ceea ce este necesar realizării profilului glicemic: teste de glicemie Accu-Chek Active, grafic de profil glicemic Accu-Chek 3600 View, broşura Accu-Chek 3600 View, creion ascuţitoare, video cu instrucţiuni pentru utilizarea optimă a trusei. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un control bun al glicemiei ajuta persoanele cu diabet sa evite aparitia complicatiilor Atunci cand o persoana are diabet, este foarte important sa invete sa aiba grija de sine si sa isi controleze glicemia. Mentinerea valorilor glicemiei in limite cat mai aproape de normal, reprezinta cea mai buna modalitate de a evita aparitia complicatiilor diabetului.
Roche Romania Diagnostics Division continua campania „Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!” Roche Romania Diagnostics Division continua campania de informare „Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!”. Aceasta campanie isi propune sa ofere informatii cu privire la metodele de prevenire a diabetului si de automonitorizare a glicemiei, insistand asupra adoptarii unui stil de viata sanatos.
Roche Romania Diabetes Care lanseaza “Trusa promotionala Accu-Chek Active” Roche Romania Diabetes Care vine in sprijinul pacientilor diagnosticati cu diabet cu o noua solutie: “Trusa promotionala Accu-Chek Active” . Aceasta este o trusa completa, cu ajutorul careia persoanele cu diabet nu numai ca-si vor putea monitoriza singuri valorile glicemiei, dar isi vor...
Roche Romania Diagnostics Division continua campania “Fa PAS-ul corect: Controleaza DIABETUL!” Roche Romania Diagnostics Division isi respecta promisiunea de a veni in permanenta cu noi solutii pentru un control al diabetului comod, eficient si real.
Nou şef la Roche Diabetes Care România De la sfârşitul anului 2012, Roche Diabetes Care România are un nou şef în persoana lui Andrei Foişor, primul român care conduce operaţiunile acestei divizii a Roche Diagnostics în ţara noastră.
Sanatos poate fi si gustos! Roche Romania Diabetes Care lanseaza campania “Sanatos poate fi si gustos!”, alaturi de Maestrul Bucatar Horia Virlan si Dr. Simona Tivadar, medic specialist in diabet si boli de nutritie.