Cele mai citite
 


Dr. Tudor Ciprut, de la Spitalul Elias, în discuţii pentru o colaborare cu Spitalul Judeţean Brăila
duminică, 2 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Secţiei Radiologie şi Imagistică a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, dr. Tudor Ciprut, s-a arătat interesat de o colaborare cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, după cum a declarat vineri preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
"Deja au început să ne caute mari doctori din ţară. Şeful secţiei de radiologie la Spitalul Elias, profesorul Tudor Ciprut, unul dintre cei mai buni specialişti din ţară, doreşte să înceapă o colaborare cu noi, pe un contract de prestări de servicii, pentru a opera cele două aparate de imagistică pe care le avem la Brăila, CT 256 şi RMN 3 Tesla. Vom proceda cum am procedat şi cu doctorul Paul Ichim de la Galaţi, un chirurg foarte bun, care operează acum la Brăila", a afirmat Stancu, în cadrul unei conferinţe de presă.
Preşedintele Consiliului Judeţean s-a arătat receptiv la propunerea de colaborare venită din partea dr. Tudor Ciprut, care s-a oferit să lucreze pe cele două aparate de ultimă generaţie achiziţionate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, CT 256 şi RMN 3 Tesla. "Este mai greu să rezolvăm această problemă cu radiologii pe care îi avem astăzi în Spitalul Judeţean", a explicat Bunea Stancu.
Tudor Ciprut este doctor în ştiinţe medicale, fiind specializat în tomografie computerizata ( CT ) din 1992 şi imagistică prin rezonanţă magnetică (RM) din 1996. AGERPRES/(A, AS - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalul Judeţean a semnat primul contract cu un asigurator privat Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a semnat primul contract cu un asigurator privat, respectiv cu Eureko, unitatea spitalicească de la Brăila fiind printre singurele din ţară care au încheiat un astfel de contract, după cum a anunţat, miercuri, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Sălaj: Aparat de imagistică prin rezonanţă magnetică, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău Un performant aparatul de imagistica prin rezonanţă magnetică - IRM a fost dat în funcţiune la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în cadrul unui amplu program de dotare cu aparatură medicală, finanţat de Consiliul Judeţean (CJ) Sălaj.
Primele şase săli de operaţie de la Spitalul Judeţean Brăila vor fi gata în august Primele şase săli de operaţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila vor fi gata în luna august, după cum a informat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Senatorul Ion Rotaru: Spitalul Judeţean Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a la acreditare Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, susţine că Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a, deoarece întruneşte toate condiţiile pentru acreditarea în această categorie.
Brăila: Preşedintele CJ vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat public că vrea să angajeze 50 de doctori tineri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, motiv pentru care a început tratativele cu mai multe spitale din Bucureşti.
Brăila: Locuinţe de serviciu pentru medicii tineri care se angajează la Spitalul Judeţean de Urgenţă Medicii tineri care se hotărăsc să se angajeze la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila vor primi locuinţe de serviciu, cu condiţia să încheie un contract cu spitalul pe o perioadă de 10 ani, după cum a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.