Cele mai citite
 


Ion Diaconescu, internat la Institutul de Cardiologie C.C.Iliescu
duminică, 2 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul preşedinte al PNŢCD, Ion Diaconescu, a fost adus de o ambulanţă la Institutul de Chirurgie Cardiacă C.C.Iliescu cu o stare de lipotimie, a declarat pentru AGERPRES prof. dr.Şerban Bubenek, managerul institutului.
Acesta a spus că acum este stabilizat, conştient la fel cum a venit, cooperant, şi medicii speră să treacă cu bine peste acest episod chiar dacă seniorul PNŢCD este un suferind cronic pulmonar şi are 94 de ani.
Ion Diaconescu este internat în departamentul de terapie intensivă al Institutului de Cardiologie C.C.Iliescu. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
A murit fostul preşedinte al PNŢCD, Ion Diaconescu Fostul preşedinte al PNŢCD, Ion Diaconescu, a murit marţi seara, la vârsta de 94 de ani, anunţă televiziunile de ştiri.
Ambulanţă de terapie intensivă, operaţionalizată la Botoşani O ambulanţă de terapie intensivă de tip C din dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Botoşani a devenit operaţională începând de marţi. Autospeciala SMURD a intrat în exploatare în cadrul unei ceremonii la care a participat şi secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed...
O ambulanţă pentru terapie intensivă, primită anul trecut de autorităţile prahovene, va fi pusă în funcţiune săptămâna viitoare O ambulanţă de tip C1, folosită pentru terapie intensivă, va fi pusă în funcţiune în cursul săptămânii viitoare, decizia fiind luată, sâmbătă, în cadrul unei vizite de lucru a secretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
Vaslui: Ambulanţă SMURD nefolosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională O ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, care se află în dotarea SMURD Vaslui din luna octombrie a anului trecut, dar nu a putut fi folosită din lipsă de cadre medicale, va deveni operaţională de săptămâna viitoare, a anunţat, luni, la Vaslui, Raed Arafat. Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii a...
Argeş: Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă a devenit operaţională Ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă, aflată în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş de aproape un an, a devenit operaţională începând de luni.
Vrancea: Ambulanţă SMURD, neutilizată din cauza lipsei medicilor Singura ambulanţă de terapie intensivă de la SMURD Vrancea nu poate fi utilizată din cauza deficitului de personal de la Unitatea de Primiri Urgenţe - SMURD din judeţ.