Cele mai citite
 


Târg de locuride muncă în domeniul medical şi farmaceutic
duminică, 2 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical şi farmaceutic, revine în România.
Târgul se desfăşoară în perioada 1 octombrie - 16 octombrie în 10 locuri diferite - principalele oraşe ale României, unde medicii şi profesioniştii din domeniul medical pot comunica direct cu recrutorii pentru a accesa oferte internaţionale de muncă variate, dar pot şi dezbate subiecte legate de evoluţia carierei medicale în Uniunea Europeană se arată într-un comunicate de presă remis de organizatori.
Târgul are loc de două ori pe an în 12 ţări europene. MedPharm va aduce de această dată sute de oferte de locuri de muncă pentru medici, asistente, dentişti şi pentru alţi profesionişti din domeniul medical în ţări precum Marea Britanie, Germania, Elveţia, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca şi în alte ţări.
"Am ajutat mii de medici şi profesionişti din domeniul medical să-şi găsească primul lor loc de muncă de peste hotare. Lucrăm cu cei mai buni recrutori şi angajatori europeni din domeniul medical. Îi avem alături pe partenerii de la Permedex, Id Medical, MediCarrera, NES Healthcare, P&P Conseil, Jörg Herrmann - Die Personalberater şi alţi recrutori cu nume cu rezonanţă în domeniu. Astfel, ne asigurăm că le oferim vizitatorilor noştri cele mai bune oportunităţi şi posibilităţi de a alege", a declarat dr. Grzegorz Chodkowski, fondatorul MedPharm Careers.
În cadrul tuturor târgurilor de locuri de muncă, vizitatorii pot participa la seminarii gratuite care pun în discuţie diversitatea oportunităţilor de angajare şi de training în Europa.
Evenimentele sunt deschise publicului între 11,00 şi 18,00 şi au intrarea gratuită.
Târgul se desfăşoară în Bucureşti, 1-2 Octombrie Hotel Radisson Blu, Calea Victoriei, nr. 63-81, Constanţa, 3 Octombrie, Hotel Ibis, str. Mircea cel Bătrân, nr. 39B-41, Galaţi, 4 Octombrie Hotel Vega, blv. Marii Uniri, nr.107, Braşov, 5 Octombrie, Braşov Business Park, Tower 1, str. Ionescu Crum, nr. 1, Sibiu, 6 Octombrie, Hotel Ramada Sibiu, str. Emil Cioran, nr. 2, Târgu Mureş, 7 Octombrie, Hotel Perla, str. Gheorghe Doja, nr. 155, Cluj-Napoca, 8 Octombrie, Hotel City Plaza , str. Sindicatelor, nr. 9-11, Oradea, 9 Octombrie, Hotel Ramada, Calea Aradului, nr. 9 Timişoara, 15 Octombrie, Hotel Timişoara, str. Mărăşeşti, nr. 1-3, Iaşi, 16 Octombrie, Hotel Europa, str. Anastasie Panu, nr. 26. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târgul MedPharm Careers revine în România, în aprilie, cu sute de oferte de locuri de muncă MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical, revine în România cu sute de oferte de joburi pentru medici, asistente, dentişti şi pentru alţi profesionişti din sănătate în Marea Britanie, Germania, Elveţia, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca şi în alte...
Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice începe sâmbătă la Bucureşti Cea de a V-a ediţie din România a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice, cel mai mare eveniment de recrutare din domeniul medical şi farmaceutic din Europa, se desfăşoară, sâmbătă şi duminică, la Bucureşti.
Iaşi: 4.000 de locuri de muncă în străinătate oferite la Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice Iaşi, 27 nov /Agerpres/ - Sute de persoane, medici, rezidenţi sau asistenţi medicali au venit, sâmbătă, la cea de-a cincea ediţie a Târgului Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice organizat la Iaşi, în speranţa că îşi vor găsi un loc de muncă în clinici şi spitale din alte state europene printre...
Târg de cariere pentru personalul medical Târgul de cariere, educaţie, servicii şi produse pentru profesioniştii din domeniul sanitar din Europa "Cariere în Alb" va fi prezent în această toamnă în 17 oraşe din România, Bulgaria, Ungaria şi Slovacia, se arată într-un comunicat remis presei de organizatori.
Noi locuri de munca dedicate personalului medical Organizatorii targului international de joburi Cariere in Alb anunta calendarul pentru cea de a opta editie a evenimentului. Targul va avea loc in 12 tari europene, incepand cu 3 martie. Aceasta editie a evenimentului aduce peste 5 000 de locuri de munca internationale pentru cadrele medicale...
Peste 2.000 de cadre medicale au trecut pragul Târgului Internaţional de Cariere Medicale Peste 2.000 de medici tineri şi medici cu experienţă, farmacişti, asistenţi medicali, dentişti, studenţi la medicină sau proaspeţi absolvenţi au vizitat sâmbătă şi duminică Târgul Internaţional de Cariere Medicale şi Farmaceutice - se arată într-un comunicat de presă remis luni AGERPRES.