Cele mai citite
 


Brăila: Fondurile alocate lunar de CJAS pentru Maternitate au crescut cu 500.000 lei
marţi, 4 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Fondurile alocate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila pentru Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie au crescut de la 800.000 de lei pe lună la 1,3 milioane lei, a declarat, luni, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu.

"Indicele de performanţă a crescut de la 0,7 la 1,2, ceea ce înseamnă că şi suma a crescut de la 8 miliarde de lei vechi la 13 miliarde lei vechi. Înainte toţi banii se duceau pe salarii. Acum am externalizat spălătoria şi mâncarea. Am stabilit reguli asemănătoare cu cele de la Spitalul Judeţean. Au şi cotă lunară de medicamente", a precizat Stancu.
Pe de altă parte, preşedintele CJ s-a arătat supărat pe managerul Spitalului de Obstetrică şi Ginecologie Brăila, Radu Duţu, despre care a spus că nu exclude posibilitatea de a fi înlocuit din funcţie pentru management defectuos, având în vedere că, în momentul preluării Maternităţii de către Spitalul Judeţean, unitatea înregistra o datorie de 2,2 milioane lei.
"Datoria era în jur de 22 de miliarde de lei vechi, în condiţiile în care ei încasau de la CJAS doar 8 miliarde de lei. Acum cheltuielile s-au redus, am plătit şi utilităţile, nu putem sta fără gaz, fără apă, fără dezinfectanţi. În principiu, conducerea o analizăm. Dacă rezultatele sunt astea, ce pot să fac? Oricum, acolo va rămâne un responsabil, un şef de secţie administrativ", a declarat Stancu. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Spitalele care au contracte cu CJAS au decontat de la începutul anului 34 milioane de lei Spitalele din judeţul Brăila care au contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) au decontat de la începutul anului 34 milioane de lei, potrivit informaţiilor furnizate marţi de CJAS Brăila.
Brăila: CJAS cere o suplimentare a fondurilor pentru îngrijirea medicală la domiciliu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila a solicitat o suplimentare cu 443.000 de lei a fondurilor pentru îngrijirea medicală la domiciliu a persoanelor vârstnice, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele director al CJAS, Camelia Nedelcu.
Brăila: CJAS poate finanţare lunar doar 15 servicii medicale la domiciliu, deşi cererile sunt peste 70 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila poate asigura lunar finanţare doar pentru 15 servicii medicale la domiciliu, deşi sunt peste 70 de astfel de cereri, potrivit informaţiilor furnizate miercuri de dr. Camelia Nedelcu, preşedinte-director general al CJAS.
Brăila: Datorii de peste 21 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila are datorii de peste 21 milioane lei la furnizorii de servicii medicale şi medicamente, potrivit informaţiilor furnizate de directorul instituţiei, Luciana Boboc.
Brăila: Fondurile pentru îngrijirea medicală la domiciliu au acoperit doar jumătate din numărul solicitărilor Fondurile alocate anul acesta de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Brăila pentru îngrijirea medicală la domiciliu au acoperit doar jumătate din numărul de solicitări, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele director al CJAS Brăila, Camelia Nedelcu.
Brăila are nevoie de o suplimentare de fonduri la medicamente de şase milioane de lei Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Brăila are nevoie, până la sfârşitul anului, de o suplimentare de fonduri la medicamente de şase milioane de lei, a informat, joi, directorul CJAS Brăila, Luciana Boboc.