Cele mai citite
 


Buzău: Scădere a cazurilor de pediculoză şi scabie la elevi
marţi, 4 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Aproape 900 din cei peste 66.000 de elevi controlaţi de medici la început de an şcolar în cele peste 700 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău au fost depistaţi cu boli contagioase.

'Cea mai mare parte a elevilor au prezentat angine, în vreme ce 200 de elevi prezentau pediculoză, iar 39 scabie, în scădere faţă de anul şcolar trecut', a declarat luni, pentru AGERPRES, inspectorul Mihaela Voineagu, de la Direcţia de Sănătate Publică Buzău.
Potrivit sursei citate, elevii au fost izolaţi la domiciliu şi vor reveni la şcoală când se vor însănătoşi.
În anul şcolar precedent, la deschiderea cursurilor, au fost înregistrate 600 de angine, 231 de cazuri de pediculoză şi 42 de scabie.AGERPRES/(A - Dorin Ivan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Buzău: Patru cazuri de gripă confirmate Primele patru cazuri de gripă au fost înregistrate în judeţul Buzău, a anunţat, joi, Biroul de presă al Direcţiei de Sănătate Publică.
Buzău: O treime din elevii Seminarului teologic s-au îmbolnăvit de rubeolă În 19 licee din judeţul Buzău s-au înregistrat în această săptămână 138 de cazuri de rubeolă, cu 46 mai multe cazuri decât săptămâna precedentă.
Buzău: 15.000 de doze de vaccin antigripal rămân nefolosite Direcţia de sănătate publică Buzău anunţă faptul că din cele 18.650 de doze de vaccin împotriva gripei de tip AH1N1 distribuite unităţilor sanitare din judeţul Buzău doar 3157 au fost folosite.
Buzău: În premieră, concurenţă pe posturile de medici rezidenţi Un număr de 17 candidaţi şi-au depus dosarele la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Buzău pentru cele 12 posturi de rezidenţi scoase la concurs de patru spitale din judeţ.
În premieră, Ziua Porţilor Deschise la spitalele din judeţul Buzău Direcţia de Sănătate Publică Buzău organizează sâmbătă, în premieră, Ziua Porţilor Deschise în cinci spitale din judeţ.