Cele mai citite
 


Aproape 4000 de persoane testate în acest weekend în Galeriile Real din toată ţara, cu ocazia “Zilei mondiale a inimii”
marţi, 4 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

3996 persoane şi-au măsurat în acest weekend tensiunea şi indicele de masă corporală în Galeria Real, într-un proiect realizat în parteneriat cu Sensiblu şi Real Hypermarket, cu ocazia Zilei Inimii.

Dintre cei testaţi, 31% au hipertensiune şi 28% sunt supraponderali sau obezi.
Persoanele testate au primit fişe individuale cu valorile aflate, dar şi cu parametrii normali.
Testările s-au facut în Bucureşti şi în marile oraşe ale ţării: Arad, Bacău, Craiova, Cluj, Deva, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureş, Braşov, Oradea, Galaţi, Sibiu, Ploieşti, Piteşti, Suceava şi Constanţa.
Ziua Inimii este un eveniment marcat internaţional în ultima duminică din septembrie prin campanii de educare şi testare a populaţiei.
România ocupa locul 3 în lume în ceea ce priveşte decesul din cauza bolilor cardiovasculare, 62% dintre români mor din cauza bolilor de inimă.
 
Federaţia Mondială a Inimii recomandă în acest an o dietă sănătoasă, săracă în grăsimi saturate şi sare, dar bogată în fructe şi legume.
 
 
 
Persoane de contact:
Laura Ivancioiu
PR Director DECI SE POATE
Tel. 0724 232 242
 
Ioana Laura Pasca
Marketing Director
Galeria Real
Tel: 0748 843 066
Mail: ioana.pasca@galeriareal.ro

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.
Aproape 4.000 de persoane testate cu ocazia Zilei mondiale a inimii Aproape 4.000 de persoane au fost testate la sfârşitul săptămânii trecute în Galeriile Real din toată ţara, cu ocazia Zilei mondiale a inimii, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.
Testare gratuită a tensiunii şi indicelui de masă corporală Ziua mondială a inimii va fi marcată printr-o acţiune de testare gratuită a tensiunii şi a indicelui de masă corporală (IMC), sâmbătă şi duminică, informează un comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES.
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.
Campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză O campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză, prin intermediul determinărilor de osteodensitometrie, a fost lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei, în cadrul platformei "Împreună pentru viaţă, sănătate prin cunoaştere" şi în parteneriat cu reţeaua de farmacii Sensiblu...