Cele mai citite
 


Cotă de piaţă în creştere pentru TotalSoft pe segmentul soluţiilor de tip ERP
miercuri, 5 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cota de piaţă a TotalSoft, producătorul sistemului Charisma ERP, a crescut în acest an pe plan local până la 14%, în acelaşi timp compania clasându-se pe primul loc în topul furnizorilor de soluţii de tip ERP din România, conform studiului 'ERP Romania 2011. Analysis and trends of the ERP software products and related services' întocmit de firma de consultanţă Pierre Audoin Consultants /PAC/.
Rezultatele studiului arată o creştere a cotei de piaţă pentru TotalSoft la 14% în condiţiile unei stagnări a pieţei ERP în jurul valorii de 100 milioane euro.
Cu 22,45 milioane euro cifră de afaceri consolidată, înregistrată în 2010, din care peste 14 milioane euro obţinute din furnizarea de soluţii de tip ERP /Enterprise Resource Planning/ pe piaţa românească, TotalSoft şi-a consolidat poziţia de lider de piaţă.
Estimările PAC prevăd o revenire a pieţei în 2012, când se aşteaptă o reactivare a proiectelor importante, oprite sau amânate în anii de vârf ai crizei economice, şi prin reluarea angajărilor de către marii jucători ai pieţei IT&C.
Un rol important îl va avea şi lansarea programului destinat IMM-urilor, de accesare a fondurilor europene în vederea implementării de soluţii ERP. Programul, lansat în această lună, se va încheia în martie 2012 şi beneficiază de un buget total de peste 65 milioane euro.
Charisma ERP are în portofoliu peste 700 de companii naţionale şi 60 de grupuri multinaţionale, companii a căror cifră de afaceri însumată depăşeşte 25% din PIB-ul României. Produsul este implementat în 13 ţări europene şi este singurul produs software B2B românesc implementat într-o piaţă occidentală, dar şi în Africa.
TotalSoft este prezentă pe piaţa soluţiilor software destinate domeniului medical de peste 15 ani, timp în care a implementat soluţiile sale în numeroase clinici medicale, laboratoare şi spitale atât din domeniul privat, cât şi din domeniul public, în ţări precum: România, Polonia, Cehia, Ungaria, Estonia sau SUA.
ERP reprezintă un software de bază de care o companie are nevoie pentru planificarea activităţii. Aceste aplicaţii gestionează procese, precum: planificarea producţiei, gestiunea achiziţiilor şi stocurilor, interacţiunea cu furnizorii, urmărirea relaţiilor cu clienţii şi a comenzilor, gestiunea financiară şi a resurselor umane.AGERPRES/(AS-Daniel Badea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
TotalSoft lansează Charisma Medical Software în Cloud TotalSoft, cel mai puternic producător de software pentru domeniul medical, a lansat sistemul Charisma Medical Software în Cloud, pentru care au fost încheiate contracte de furnizorii de servicii medicale MedLife, Regina Maria, Medsana, Anima Speciality Medical Services şi Medicover, au anunţat
Producătorul de software TotalSoft a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi producători de software din România, membru al Global Finance, a încheiat un parteneriat strategic cu compania Lumesse, lider european pentru soluţii de Talent Management, informează, luni, Total Soft.
TotalSoft demarează o campanie de repoziţionare a brandului, prin lansarea unui nou portal Producătorul de software TotalSoft, membru al grupului Global Finance, anunţă lansarea proiectului totalsoft.ro prin care îşi propune repoziţionarea brandului de companie în zona inovaţiei în tehnologia informaţiei.
Parteneriat între TotalSoft şi o companie de IT din Oradea pe segmentul software de business TotalSoft, cel mai important furnizor de ERP /Enterprise Resource Planning/ din România, şi-a mărit portofoliul de clienţi din România cu compania orădeană de IT, CG&GC HiTech Solutions, a anunţat, luni, într-un comunicat de presă, grupul internaţional.
TotalSoft a lansat unui pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail TotalSoft, liderul pieţei ERP din România, a lansat un pachet integrat de soluţii software dedicate sectorului de retail, Charisma Retail 2012, având la bază cea mai populară soluţie de tip POS (Point of Sale) din România, utilizată de peste 2.100 de magazine.
Afacerile TotalSoft au crescut cu 11,5% în primele şase luni ale anului TotalSoft, unul dintre principalii producători regionali de software, a înregistrat, în primul semestru din 2011, o cifră de afaceri de 11,6 milioane euro, cu 11,5% peste raportarea din perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat al companiei.