Cele mai citite
 


Mehedinţi: Dotări noi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă
joi, 27 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a repartizat Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Mehedinţi un număr de două ambulanţe Mercedes, tip B1, cu tracţiune 4x4, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Mihai Dosanu.
Potrivit acestuia, autovehiculele ce vor intra în dotarea SJA Mehedinţi în prima decadă a lunii septembrie vor fi distribuite staţiilor din oraşele Drobeta Turnu Severin şi Baia de Aramă, care sunt cele mai solicitate din Mehedinţi, la acestea fiind arondate sate cu o infrastructură precară.
'Pentru a face faţă cu operativitate la cererile bolnavilor şi pentru a oferi servicii de asistenţă medicală de urgenţă la standarde superioare, am avea nevoie de un parc auto de 40 de autoambulanţe', a precizat Dosanu.

În ultimele 15 luni, SJA Mehedinţi a fost dotat cu 22 de astfel de ambulanţe dotate cu aparatură specifică intervenţiilor de prim ajutor, pentru care Ministerul Sănătăţii a investit aproape10 milioane euro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În 2015, serviciile de ambulanţă judeţene şi SABIF au intervenit la 2.972.305 de solicitări Serviciile de ambulanţă judeţene şi Bucureşti-Ilfov au primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în 2015, un număr de 3.741.439 de apeluri şi au intervenit la 2.972.305 de solicitări pentru cazuri de urgenţă, consultaţii la domiciliu şi transferuri, potrivit bilanţului Departamentului...
Ambulanţa Bucureşti-Ilfov a înregistrat 1.242 de solicitări în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a înregistrat 1.242 de solicitări în ultimele 24 de ore, a precizat luni managerul instituţiei, Alis Grasu.
Raed Arafat: Anul 2014 a fost dificil din punct de vedere al situaţiilor de urgenţă Anul 2014 a fost unul dificil din punct de vedere al situaţiilor de urgenţă, a declarat miercuri secretarul de stat în MAI Raed Arafat, cu ocazia prezentării evaluării activităţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă la un an de activitate.
Caraş-Severin: Prefectul solicită instituţiilor abilitate măsuri specifice perioadei de caniculă Prefectul judeţului Caraş-Severin, Nicolae Miu Ciobanu, a solicitat, joi, în şedinţa ordinară a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, conducerii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) să asigure personal suficient pentru preluarea cazurilor care necesită intervenţii de urgenţă sau spitalizare, iar In...
Comunicat de presă - ISU Gorj În perioada 07 - 10 octombrie 2016, echipajele profesioniste ale ISU Gorj au fost solicitate şi au intervenit la 12 solicitări, din acestea, 9 au fost intervenţii ale echipajelor SMURD, 2 incendii şi 1 accident rutier.
Arafat: Forţa de intervenţie destinată zonei litoralului va deveni o acţiune permanentă a IGSU în sezonul de vară Forţa de intervenţie destinată zonei litoralului va deveni o acţiune permanentă a IGSU pe perioada sezonului de vară, a anunţat secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, vineri, într-o conferinţă de presă.