Cele mai citite
 


Gimnastică: Alarmă falsă în privinţa accidentării Cătălinei Ponor
miercuri, 5 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Atât gimnastele, cât şi gimnaştii prezenţi la Campionatele Mondiale de la Tokyo şi-au continuat marţi antrenamentele într-un ritm intens, fetele după ziua 'podiumului oficial', băieţii, în aşteptarea contactului cu acelaşi 'podium' în cursul după-amiezii de miercuri. Dar, dincolo de toate acestea, este nevoie să infirmăm un zvon care a produs o oarecare nelinişte celor de acasă, informaţie referitoare la o posibilă accidentare a Cătălinei Ponor în cursul antrenamentului de dimineaţă, transmite de la Tokyo purtătorul de cuvânt al FRG, Emanuel Fântâneanu.
La un moment dat, Cătălina Ponor a acuzat o durere la piciorul stâng, motiv pentru care antrenorii au considerat că este nevoie de un consult medical, care să le ofere informaţii suplimentare, ceea ce s-a şi întâmplat. Cătălina a fost consultată la Spitalul Universitar Juntendo, i s-a făcut o radiografie, iar concluzia medicului specialist a fost că nu există niciun motiv de nelinişte, totul putând fi rezolvat printr-un simplu tratament obişnuit în astfel de cazuri. Drept urmare, alarma a fost falsă, Cătălina Ponor a revenit în sala de antrenament, efectuându-şi programul normal.
Astăzi (marţi) au urcat pe 'podiumul oficial' şi celelalte Subdiviziuni ale competiţiei feminine, grupe din care fac parte China, SUA, Rusia, Ucraina, Australia, Germania, Japonia, pretendente la un loc între primele echipe, cu prestaţii care, conform părerilor venite din partea unor arbitre care au fost de faţă, nu s-au ridicat peste evoluţiile fetelor noastre din ziua precedentă. Ba chiar, în unele cazuri, au fost căzături şi ratări din partea unor nume cunoscute. Este adevărat că, aşa cum se spune, nicio zi nu seamănă cu cealaltă şi cu atât mai puţin un antrenament, fie el şi oficial, cu adevăratul concurs.
Miercuri, fetele se vor afla în sala de pregătire, în timp ce băieţii au în program antrenamentul pe podiumul de concurs.
'Deocamdată, ceea ce este important este că toţi băieţii se simt bine, iar antrenamentele s-au înscris în grafic. Oricum, aşteptăm ziua de mâine pentru că va mai aduce unele clarificări şi în ceea ce priveşte componenţa echipei', a declarat Marius Urzică, antrenor al lotului masculin. AGERPRES (AS/Teodora Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gimnastică: Tatăl Nadiei Comăneci, internat la Spitalul Universitar Gheorghe Comăneci, tatăl fostei mari gimnaste Nadia Comăneci, a ajuns în noaptea de duminică spre luni la Spitalul Universitar, fiind internat iniţial la Departamentul de gastroenterologie, iar ulterior transferat la Terapie Intensivă.
O gimnastă paralizată a ajuns la un acord cu firme de asigurări şi Federaţia din SUA Fosta gimnastă chineză Sang Lan, rămasă paralizată după ce a suferit o căzătură la ediţia din 1998 a Jocurilor Bunăvoinţei de la New York, a ajuns la un acord cu firme de asigurări şi Federaţia americană de gimnastică, care-i vor asigura tratamentul medical şi recuperarea în China, precum şi ajutor financiar...
Comunicat de presă - Societatea pentru Studiul Neuroprotecţiei şi Neuroplasticităţii (SSNN) A- XI-a ediţie a şcolii Internaţionale de Vară de Neurologie
România inclusă de IMS Health în rândul celor 17 pieţe farmaceutice emergente Vânzările de medicamente pe bază de reţetă pe pieţele emergente vor creşte rapid în următorii ani, iar China va deveni cea de a treia mare piaţă farmaceutică din lume în 2011, a anunţat marţi firma de cercetare de piaţă IMS Health, transmite AP.
Gimnastică - Ioan Suciu: Îmi doresc în primul rând să reconstruim un nucleu de echipă Antrenorul coordonator Ioan Suciu abordează prima competiţie majoră a noului ciclu olimpic, CE 2013 de la Moscova, cu intenţia de a reconstrui un nucleu de echipă în vederea participării la marile competiţii de anii viitori, dar anticipează şi medalii de la cei mai în formă sportivi, Flavius Koczi, Marius...