Cele mai citite
 


Mehedinţi: Verificări la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin
joi, 27 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O echipă de control din cadrul Ministerului Sănătăţii efectuează verificări la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean (SJ) din Drobeta Turnu Severin.
Purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti, Cristi Jianu, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că reprezentanţii ministerului au în vizor atât modul în care s-au utilizat fondurile bugetare în perioada 1 ianuarie - 31 iulie pentru medicamente, reactivi şi materiale sanitare, cât şi activitatea compartimentului resurse umane.

'Este pentru noi o bună ocazie de a reclama deficitul de personal medical cu care ne confruntăm în toate sectoarele de primiri urgenţe', a precizat Jianu.

Potrivit sursei citate, în paralel se derulează şi un control din partea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate, care vizează stabilirea cauzelor pentru care spitalele din Drobeta Turnu Severin au înregistrat debite de peste 13 milioane lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Unitatea de primiri urgenţe din oraşul Victoria nu se poate deschide în lipsa unui aviz al Consiliului Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că deschiderea Unităţii de primiri urgenţe (UPU) în clădirea fostei policlinici din oraşul Victoria nu se va face până când Ministerul Sănătăţii nu va înştiinţa Consiliul Judeţean că va primi...
ISU Alba, implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba este implicat în derularea a două proiecte cu fonduri europene, având ca obiective îmbunătăţirea managementului şi gestionării eficiente a situaţiilor de urgenţă şi creşterea siguranţei cetăţenilor, a declarat, joi, inspectorul şef al ISU, colonel...
Preşedintele CJ Vâlcea a solicitat Ministerului Sănătăţii echipamente medicale de peste cinci milioane lei Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a declarat joi pentru AGERPRES că, în urma unei discuţii cu ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, i-a prezentat acestuia o listă cu 14 echipamente în valoare totală de 5.257.590 de lei, necesare dotării spitalelor vâlcene.
Arad: Fonduri pentru reabilitarea şi modernizarea Spitalului Orăşenesc din Lipova Spitalul Orăşenesc din Lipova a primit din parte Ministerului Sănătăţii fonduri pentru modernizare.
Maramureş: Lucrările de extindere a UPU cu fonduri de la Consiliul Judeţean încep în iunie Lucrările de construcţie la viitoarea clădire în care va funcţiona Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Baia Mare vor începe cel mai târziu la jumătatea lunii iunie.
Fonduri de 13 milioane de lei de la Banca Mondială investite în Maternitatea din Botoşani Secţia de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a fost modernizată în baza unui proiect realizat de Ministerul Sănătăţii şi finanţat de Banca Mondială, investiţia de 13 milioane de lei fiind recepţionată miercuri.