Cele mai citite
 


Taximetrist găsit mort în sectorul 4 al Capitalei
miercuri, 5 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un taximetrist a fost găsit mort marţi, în maşina sa, pe strada Obregia din sectorul 4 al Capitalei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, în jurul orelor 14,00 un cetăţean a apelat Serviciul 112 şi a anunţat că un taximetrist a fost victima unei agresiuni şi a fost înjunghiat.
''La faţa locului au fost trimise echipaje SMURD şi echipaje ale Poliţiei. Echipajul SMURD a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au dat rezultate şi au constatat decesul. S-a luat măsura încercuirii zonei şi protejării a ceea ce înseamnă probe şi urme şi a fost solicitată prezenţa procurorului criminalist, a Serviciului omoruri şi a medicului legist'', a declarat pentru AGERPRES Diana Sarca.
Ea a adăugat că în prezent se fac cercetări la locul faptei, investigări şi eventual, având în vedere că maşina taximetristului a fost găsită la loc stradal, audieri de martori. AGERPRES/(AS - Cristina Tatu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vâlcea: Femeie salvată de SMURD din apele râului Olăneşti în centrul municipiului Râmnic O femeie de 52 de ani a fost salvată miercuri de un echipaj SMURD din apele râului Olăneşti, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea, a declarat purtătorul de cuvânt ISU, Cătălin Popescu.
Ziua Europeană a Numărului Unic 112, marcată în ţară (grupaj 2) Ziua Europeană a Numărului Unic 112, marcată pe 11 februarie, aduce în acest an în prim-plan, în mai multe ţări europene, conceptul de resuscitare cardio-pulmonară, având în vedere că marea majoritate a europenilor nu ştiu cum să efectueze această procedură în cazul în care sunt martorii unui stop cardiac...
Ziua Europeană a Numărului Unic 112 marcată în ţară (grupaj) Ziua Europeană a Numărului Unic 112, marcată pe 11 februarie, aduce în acest an în prim-plan, în mai multe ţări europene, conceptul de resuscitare cardio-pulmonară, având în vedere că marea majoritate a europenilor nu ştiu cum să efectueze această procedură în cazul în care sunt martorii unui stop cardiac...
Constanţa: Apelul la 112 care anunţa prăbuşirea elicopterului SMURD a fost făcut la ora 16,05 Apelul la 112 care anunţa prăbuşirea elicopterului SMURD luni după-amiază în lacul Siutghiol a fost făcut la ora 16,05, a declarat luni seară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, plt. Anca Chiriţă.
Mai multe ţări din UE marchează în 2013 Ziua 112 în jurul conceptului de resuscitare cardio-pulmonară Ziua Europeană a Numărului Unic 112, marcată pe 11 februarie, aduce în acest an în prim-plan, în mai multe ţări europene, conceptul de resuscitare cardio-pulmonară, având în vedere că marea majoritate a europenilor nu ştiu cum să efectueze procedurile de resuscitare în cazul în care sunt martorii unui...
Teleorman: Intervenţie SMURD la un pacient muşcat de şarpe Un echipaj SMURD a acordat primul ajutor, după apelul telefonic la 112, unei persoane din satul Sericu din nordul judeţului Teleorman, care acuza dureri la gamba stângă în urma muşcăturii unui şarpe.