Cele mai citite
 


Ajutoare de stat pentru agricultori, în atenţia Guvernului
joi, 6 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul ar putea aproba miercuri ajutoare de stat în valoare totală de peste 779 de milioane de lei pentru producătorii agricoli, pentru perioada 2011-2012, potrivit informaţiei de presă privind agenda şedinţei Executivului.
Conform proiectului de hotărâre iniţiat de Ministerul Agriculturii, ajutoarele de stat se acordă anual, semestrial şi trimestrial, pentru perioada octombrie 2011 - decembrie 2012.
De asemenea, în atenţia Guvernului este şi un proiect de HG pentru desfiinţarea unor unităţi sanitare publice cu paturi pentru care managementul asistentei medicale a fost transferat către autorităţile administraţiei publice locale din judeţele Ilfov şi Mureş. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cameră: Proiect privind asigurarea de fonduri pentru acordarea de ajutoare statelor cu care se încheie acorduri, adoptat Deputaţii au adoptat miercuri un proiect de lege care prevede că Ministerul Sănătăţii, ministerele şi instituţiile cu reţea sanitară proprie pot asigura fonduri pentru acordarea de ajutoare umanitare statelor cu care România încheie acorduri, înţelegeri, convenţii de colaborare în acest sens.
Ajutoare de stat de 4,93 milioane euro pentru două societăţi comerciale Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ a aprobat luni ajutoare de stat în valoare de 4,93 milioane de euro pentru două societăţi comerciale, care vor implementa proiecte de investiţii ce vor crea 108 locuri de muncă, potrivit datelor publicate de MFP.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Guvernul a aprobat ajutoare de stat de peste 229 milioane euro în perioada 2009-2011 Guvernul a aprobat în perioada 2009-2011 ajutoare de stat de 229,13 milioane lei, pentru 19 proiecte de investiţii care au creat 4.433 locuri de muncă, potrivit unui document realizat de Cabinetul consilierului de stat Andreea Paul-Vass.
MFP a aprobat luni ajutoare de stat de 4,93 milioane euro pentru două societăţi comerciale Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ a aprobat luni ajutoare de stat de 4,93 milioane de euro pentru două societăţi comerciale, care vor implementa proiecte de investiţii ce vor crea 108 locuri de muncă, potrivit datelor publicate de MFP.
Acordarea unor ajutoare de urgenţă şi suplimentarea bugetului MS - pe ordinea de zi a şedinţei Executivului Guvernul ar putea adopta în şedinţa de miercuri mai multe proiecte de hotărâre privind acordarea unor ajutoare de urgenţă, informează un comunicat al Executivului remis AGERPRES.