Cele mai citite
 


Brăila: Aparatură radiologică de peste 1,4 milioane lei, la Spitalul Judeţean
joi, 6 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a primit în folosinţă gratuită, pentru o perioadă de 5 ani, un aparat Roentgen pentru radioscopii şi radiografii, mobil, cu monitor şi un sterilizator, achiziţionate de Consiliul Judeţean prin Programul Operaţional Regional.
Aparatura a fost achiziţionată în 2010, în cadrul proiectului "Modernizarea ambulatoriului de specialitate integrat în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila" şi costă peste 1,4 milioane lei, respectiv 936.634 lei aparatul Roentgen şi 484.541 lei sterilizatorul.
Spitalul Judeţean de Urgenţă are obligaţia să asigure personal calificat pentru utilizarea noilor echipamente şi să suporte cheltuielile ocazionate cu consumabile, alte cheltuieli materiale, serviciile de asigurare a bunurilor şi reparaţiile.
Potrivit preşedintelui CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, Spitalul Judeţean de Urgenţă este în curs de a încheia o colaborare cu şeful Secţiei Radiologie şi Imagistică a Spitalului Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti, dr. Tudor Ciprut, având în vedere că la Brăila nu sunt suficienţi medici radiologi care să poată utiliza aparatura din dotare. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Laser Argon pentru tratarea retinopatiei diabetice, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila va fi dotat cu Laser Argon pentru tratamentul retinopatiei diabetice, aparat ultraperformant care poate costa până la 100.000 de euro, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Spitalul Judeţean de Urgenţă a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila a înregistrat anul acesta 12 infecţii intraspitaliceşti, potrivit unei situaţii făcute publice de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Brăila: SMURD Făurei a devenit operaţional Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila a inaugurat vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă.
Brăila: CJ va angaja o firmă specializată în infecţii intraspitaliceşti, care se va ocupa de acreditarea Spitalului Judeţean Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va angaja o firmă specializată în infecţii intraspitaliceşti, care se va ocupa de obţinerea acreditării Spitalului Judeţean de Urgenţă, după cum a anunţat marţi preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: ISU inaugurează Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Făurei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila va inaugura vineri Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Făurei, investiţie realizată prin Programul Operaţional Regional pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat joi, pentru AGERPRES, ofiţerul de relaţii publice al ISU Brăila...