Cele mai citite
 


Silviu Morariu (PC): PDL-UNPR a încercat să dea o lovitură USL, considerând PC veriga slabă
joi, 6 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Coordonatorul Departamentului de Sănătate al Partidului Conservator (PC), dr. Silviu Morariu, a declarat miercuri că PDL şi UNPR au încercat să destructureze Uniunea Social Liberală (USL), considerându-i pe conservatori veriga slabă a acestei structuri.
''Această alianţă sau struţo-cămilă politică PDL-UNPR a încercat să dea o lovitură USL considerându-ne veriga slabă a acestei structuri politice. Au fost foarte mulţi colegi - primari, viceprimari, membri ai Consiliului Naţional, membri ai Biroului Politic al partidului - care au fost contactaţi de reprezentanţii PDL şi UNPR, unii sub ameninţări, alţii promiţându-li-se susţinere prin prisma alegerilor de la anul, s-a încercat o destructurare a PC. Iată că după 3-4 săptămâni de atacuri furibunde, PC poate să contabilizeze şi să poată spune că are o singură victimă, şi anume Tudor Ciuhodaru de la Iaşi, singurul care a trecut într-o altă barcă'', a afirmat Morariu, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş.
Acesta a spus că niciun alt membru PC nu a trecut la altă formaţiune, exemplul cel mai elocvent fiind primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone.
''Dovadă şi Cristian Popescu, cunoscut şi sub numele de Piedone, s-a întors între colegi şi am rezolvat absolut toate problemele care creaseră nu suspiciuni, pentru că orice partid este un organism viu care lucrează şi unde discuţii pot să apară. S-a încercat specularea acestor discuţii, care a fost extrem de uşor de detensionat prin discuţii ulterioare şi înţelegeri. A înţeles şi colegul nostru că există un statut al partidului şi nimeni nu poate excede acestui cadru organizat, în care şi colegul nostru îşi va prezenta suma de soluţii pe care o consideră şi împreună vom lua cea mai bună decizie în ce priveşte viitorul acestui partid'', a precizat Silviu Morariu.
În opinia sa, astfel de tentaţii vor mai exista, iar membrii PC din judeţul Mureş, care au fost ameninţaţi sau sunt cercetaţi, ''rezistă şi le va fi oferit sprijin''.
''Ceea ce m-a deranjat foarte tare la fostul meu coleg, Ciuhodaru, a fost faptul că este totuşi medic, face parte dintr-o elită a societăţii româneşti. Să vii să spui despre un om, respectiv Boc, Cseke, că sunt oamenii cu coasa, oamenii care omoară români, iar după trei zile acest Boc s-a dat de trei ori peste cap şi a devenit Făt-Frumos, cel mai bun, cel mai deştept, cel mai grozav, cel mai bine intenţionat, denotă o lipsă de caracter. Sau nu te angrenezi în astfel de declaraţii sau îţi vezi de treabă şi mergi mai departe'', a spus Silviu Morariu.
Morariu şi-a exprimat convingerea că foarte mulţi dintre cei care l-au apreciat profesional pe Ciuhodaru ''îl desconsideră uman, pentru că un primar, dar mai ales un medic trebuie să aibă, în primul rând, caracter''.
''Sper că nu glumeşte şi în plan profesional cum a glumit în plan politic'', a mai arătat acesta. AGERPRES/(A - Dorina Matiş)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Municipiul Târgu Mureş nu va renunţa la ideea de a avea un spital teritorial, susţine Dorin Florea Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că municipalitatea nu renunţă la ideea de a avea un spital teritorial, chiar dacă Ministerul Sănătăţii a indicat trei unităţi sanitare regionale care ar putea fi construite din fonduri europene în alte trei...
Eugen Nicolăescu: La Târgu Mureş se va înfiinţa un centru-pilot de pregătire în domeniul chirurgiei cardiace la copii Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că va iniţia procedurile pentru înfiinţarea, la Târgu Mureş, a unui centru-pilot de pregătire în domeniul chirurgiei cardiace la copii, care să pregătească specialişti atât pentru Spitalul Marie Curie din Bucureşti,...
Cioloş: Vom investi în patru centre de arşi la Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti Guvernul va finanţa anul viitor un program naţional pentru arşi, urmând să fie făcute investiţii în patru centre de profil la Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti, a anunţat miercuri premierul Dacian Cioloş.
ŞTIRILE SERII DIN JUDEŢE - 6 SEPTEMBRIE * Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş se pregăteşte să depună documentaţia la Agenţia Naţională de Transplant pentru autorizarea începerii transplantului hepatic, renal şi de pancreas şi că ar...
Iaşi: Primarul Nichita speră ca până la sfârşitul anului să înceapă lucrările la autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Neamţ Primarul Iaşiului, Gheorghe Nichita, a anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Neamţ va fi proiectată în 2015, iar licitaţia pentru lucrări va avea loc tot în cursul acestui an, urmând ca lucrările să înceapă în perioada 2015-2016.
C.Antonescu despre UMF Târgu Mureş: Imediat ce vom veni la putere vom repara aceste lucruri Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Crin Antonescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că dacă va fi emisă o Hotărâre de Guvern care să încalce autonomia universitară la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş, Uniunea Social Liberală...