Cele mai citite
 


Donna Medical Center - o clinică dedicată femeilor
joi, 6 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Sanatate si frumusete, Obstetrica - Ginecologie, Oncologie, Endocrinologie, Mama si copilul
 

 

 
Controlează-te! Fii sigură că eşti bine!
 
Donna Medical Center, o clinică medicală dedicată sănătăţii femeilor, îşi deschide astăzi porţile în Bucureşti pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice.

 

 

Centrul oferă o soluţie integrată de servicii de sănătate: de ladepistare precoce, diagnostic, analize de laborator,până la urmarire post-terapeutică şi şedinţe de consiliere psihologică. Acestea, alături de expertiza medicilor şi aparatura de ultimă generaţie, oferă posibilitatea evaluării rapide a afecţiunilor maligne şi benigne mamare, ginecologice şi endocrinologice într-un singur loc.
Centrul cuprinde 7 cabinete si oferă următoarele servicii medicale: 
- consultaţii de specialitate (ginecologie, endocrinologie,oncologie, chirurgie, medicină internă, homeopatie,psihologie); 
- 
explorări imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie); 
- 
analize de laborator;
- puncţii mamare.
 
Pentru mai multe informaţii puteţi sa accesaţi site-ul Donna Medical Center: www.donna-medicalcenter.ro
 
Donna Medical Center este localizat în clădirea ILION din Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucureşti şi funcţionează de luni până vineri, între orele 9.00 – 20.00.
Consultaţiile se fac pe bază de programare online (www.donna-medicalcenter.ro) sau la tel. 021-2523232, 021-2523233, 0374080008.
 „Echipamentele existente aici, de ultimă generaţie, ne permit efectuarea unor investigaţii complexe pentru diagnosticul afecţiunilor mamare şi pentru depistarea precoce a cancerului mamar: mamografie, ecografie mamară, sonoelastografie, puncţii mamare.” spune dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center.
 
Donna Medical Center are în dotare un ecograf de ultimă generaţie, cu cea mai nouă şi performantă tehnică de sonoelastografie pentru părţi moi (sâni, tiroidă) din ţară. Sonoelastografia este utilizată pentru diferenţierea tumorilor benigne de cele maligne (mamare şi tiroidiene).
 
Cifre
·         Cancerul mamar este cel mai frecvent cancer la femei în Europa (26% din toate cancerele) şi este cancerul cu cea mai mare mortalitate la femei pe tot globul.
·         În 2008, au fost 450 322 cazuri de cancer mamar în Europa.
·         Se estimează că o femeie din nouă va fi afectată de cancer mamar de-a lungul vieţii. 
·         În 2008, cancerul mamar a determinat 458 503 decese în lume.
·         Introducerea mamografiei ca metodă de screening pentru cancerul mamar a redus mortalitatea prin cancer mamar cu 30%.
·         Cancerul de col uterin este al doilea ca frecvenţă la femei.
 
Campanie de reduceri de 50% în luna octombrie
 
Luna octombrie este luna luptei împotriva cancerului de sân. De aceea Donna Medical Center anunţă o campanie de educare a femeilor cu privire la cancerul mamar şi reduceri de 50% pentru ecografii mamare şi examinări clinice ale sânilor. Programările se fac pentru toate zilele de miercuri din luna octombrie, la numerele de telefon: 021-2523232, 021-2523233, 0374080008.

 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Clinică pentru diagnosticarea precoce a cancerului mamar la femei, deschisă în Capitală O clinică medicală, dedicată femeilor, pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice s-a deschis joi în Capitală.
Campanie de informare şi prevenţie a cancerului mamar şi de col uterin O campanie de informare şi prevenţie a cancerului mamar şi de col uterin a fost demarată în luna martie de Donna Medical Center, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi.
De Ziua Mondială a Sănătăţii, MEDAS lansează public un apel la sănătate printr-o serie de oferte speciale de ecografie Ştiai că ... România este în topul celor mai bolnave naţiuni din Europa, ocupând printre primele locuri în privinţa persoanelor care suferă de cancer mamar, de cancer de col uterin şi al pacienţilor cu alte afecţiuni cronice?
Suport gratuit pentru femeile afectate de cancer mamar și limfedem - Proiect realizat de Donna Medical Center în colaborare cu HOSPICE Casa Sperantei Începând cu 28 iulie 2014, femeile operate de cancer mamar vor putea participa GRATUIT la Grupul de Suport pentru Cancer Mamar și Limfedem, susținut de HOSPICE Casa Speranței și de Donna Medical Center, două organizații care se implică constant în susținerea comunității femeilor diagnosticate...
Un cadou pentru sanatatea ta - Controleaza-te! Fii sigura ca esti bine! Donna Medical Center, o clinica medicala dedicata sanatatii femeilor, ofera in luna decembrie reduceri de 30% la mamografii si la sonoelastografii mamare.
Cancerul de col uterin, pe locul 2 ca frecvenţă la femei În România, şase femei mor zilnic din cauza cancerului de col uterin, dar 54% dintre femeile din ţara noastră consideră că nu se pot îmbolnăvi, deşi sunt conştiente de această boală, relevă un studiu realizat de G.f.k, prezentat marţi seară, la dezbaterea organizată de Fundaţia "Renaşterea", cu prilejul...