Cele mai citite
 


Covasna: Fostul director al Spitalului Judeţean va prelua conducerea Serviciului de Ambulanţă
vineri, 7 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Torok Zsuzsanna, fost manager general al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, va prelua conducerea Serviciului de Ambulanţă Covasna, în urma câştigării concursului pentru funcţia de director.
Ea a fost susţinută pentru acest post de conducerea UDMR Covasna, care în urmă cu un an a criticat-o pentru activitatea desfăşurată la conducerea Spitalului Judeţean.
Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că nu vede nicio contradicţie în ce priveşte decizia susţinerii candidaturii şi criticile anterioare.
"Torok Zsuzsanna a avut susţinerea UDMR, desigur, dar nu văd nicio contradicţie (...). Nu văd nicio contradicţie între fosta şi viitoarea sa activitate, mai ales că nu va fi tot aia", a susţinut Tamas Sandor, afirmând, în context, că îşi doreşte ca Serviciul de Ambulanţă Covasna să devină "mai dinamic". El a menţionat că, din anul 1995, Ambulanţa Covasna nu a beneficiat de fonduri de investiţii, însă după preluarea portofoliului Sănătăţii de către ministrul Attila Cseke acest lucru s-a schimbat.
Potrivit preşedintelui CJ, anul trecut, Ambulanţa a primit circa 280.000 de lei din partea Ministerului Sănătăţii, iar anul acesta încă 800.000 de lei pentru investiţii în staţia centrală şi cele teritoriale.
Torok Zsuzsana nu a avut niciun contracandidat la concurs şi a obţinut media 8,49, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
Aceasta a părăsit conducerea Spitalului din Sfântu Gheorghe în urmă cu aproape un an, după preluarea instituţiei de către Consiliul Judeţean şi numirea unui nou Consiliu de Administraţie, care a scos postul de manager la concurs. La acea vreme, Tamas Sandor a declarat că, în urma auditului intern efectuat la spital, a reieşit "clar că pe lângă lipsa fondurilor există şi probleme de natură organizatorică, ce trebuie remediate". AGERPRES/(A - Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Postul de manager al Spitalului Judeţean Sfântu Gheorghe, scos la concurs Postul de director general al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, ocupat în ultimii ani de Torok Zsuzsanna, a fost scos la concurs luni, la scurt timp după preluarea instituţiei de către Consiliul Judeţean Covasna şi numirea unui nou Consiliu de Administraţie, care vor un management mai...
Covasna: Serviciul de Ambulanţă solicită sprijinul medicilor de familie Serviciul de Ambulanţă Covasna se confruntă cu o lipsă acută de medici, iar pentru a putea a asigura liniile de gardă a solicitat sprijinul medicilor de familie, oferindu-se să le plătească orele lucrate.
Covasna: Trei candidaţi pentru postul de manager al Spitalului Judeţean Sfântu Gheorghe Trei persoane s-au înscris la concursul pentru funcţia de director general al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe - economistul Beres Andras, juristul Andras Robert şi actualul manager Torok Zsuzsanna care a condus instituţia în ultimii patru ani.
Proiect de OU de restructurare organizatorică în sănătate: opt servicii regionale de ambulanţă, 33 de servicii judeţene Serviciul de ambulanţă aflat în subordinea Ministerului Sănătăţii ar urma să aibă, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă postat pe site-ul MS, opt servicii regionale de ambulanţă, 33 de servicii judeţene de ambulanţă, staţii, substaţii şi puncte de lucru.
Covasna: Noul director al Spitalului Judeţean a demarat consultări cu pacienţii şi angajaţii Noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, juristul Andr?s-Nagy R?bert, care a câştigat recent concursul pentru această funcţie, a demarat vineri consultări cu pacienţii, dar şi cu angajaţii din subordine pentru a identifica principalele deficienţe ale instituţiei şi a stabili...
Covasna: Ministrul Sănătăţii a vizitat Serviciul de Ambulanţă Covasna Ministrul Sănătăţii, Attila Cseke, care se află într-o vizită de două zile în judeţul Covasna, a vizitat vineri Serviciul de Ambulanţă Covasna şi Spitalul de Urgenţă din Sfântu Gheorghe.