Cele mai citite
 


Michael Jackson avea intenţia să construiască un spital pentru copii
vineri, 7 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Michael Jackson dorea să construiască cu banii pe care i-ar fi câştigat din concertele de la Londra un spital pentru copiii care, ca şi el, 'n-au avut copilărie', potrivit unei înregistrări difuzate la procesul împotriva doctorului regelui muzicii pop, Conrad Murray, relatează 20minutes.ch.
Acuzarea a difuzat în întregime mesajul audio, înregistrat de doctorul Murray şi care a bulversat publicul în deschiderea procesului. Michael Jackson vorbeşte cu mare greutate, fiind îndopat cu medicamente. Cântăreţul, mort la 50 de ani, pe 25 iunie 2009, spune că 'n-a avut copilărie' şi că vrea să finanţeze construirea unui spital pentru copiii bolnavi cu încasările din cele 50 de concerte de la Londra. 'Am să folosesc banii pentru un spital în care să fie îngrijiţi un milion de copii, cel mai mare din lume. Va fi spitalul pentru copii Michael Jackson', spune el în înregistrare.

'Vor fi acolo şi un cinematograf şi o sală de jocuri', adaugă el. 'Copiii sunt deprimaţi. În spitale, nu există nici cinematograf, nici sală de jocuri. (Copiii) sunt bolnavi pentru că sunt deprimaţi. Voi face asta pentru ei şi va rămâne în amintire mai mult decât concertele mele', mai spune Jackson, articulând cu mare greutate cuvintele. 'Concertele mele vor ajuta copiii, este visul meu. Ţin foarte mult la ei pentru că n-au avut copilărie. Nici eu n-am avut copilărie', mărturiseşte el. 'Le simt necazul, le simt durerea şi pot face ceva', a adăugat starul pop.

După o pauză, doctorul Murray, care înregistra convorbirea, l-a întrebat: 'Te simţi bine?', iar Michael Jackson i-a răspuns: 'Dorm.'

Doctorul Conrad Murray este acuzat de uciderea din culpă a lui Michael Jackson. Cântăreţul a murit de o 'intoxicaţie gravă' cu propofol, anesteziant pe care-l folosea ca somnifer. Medicul a recunoscut că i-a administrat propofolul în dimineaţa zilei în care a murit. Dacă este găsit vinovat, riscă o condamnare de până la patru ani de închisoare.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Copiii lui Michael Jackson au fost şocaţi să-şi vadă tatăl în agonia morţii (martor) Şeful securităţii lui Michael Jackson a povestit miercuri, în a doua zi a procesului pentru omor involuntar al medicului Conrad Murray, că copiii regelui pop au văzut, vizibil şocaţi, trupul în agonie al tatălui lor, înainte ca acesta să fie spitalizat în ziua decesului, relatează AFP şi AP.
Medicul lui Michael Jackson ar putea să-şi piardă licenţa Consiliul Medical din California a solicitat marţi retragerea licenţei de practicare a medicinei pentru fostul medic al lui Michael Jackson, Conrad Murray, judecat pentru circumstanţele în care s-a produs moartea starului pop, informează Reuters.
Medicul lui Michael Jackson nu le-a spus medicilor de la Urgenţe că i-a administrat starului propofol (proces) Medicii care au încercat să-l resusciteze pe Michael Jackson la spitalul din Los Angeles la care acesta a fost transportat de urgenţă în ziua morţii au depus mărturie luni că doctorul personal al cântăreţului nu le-a spus niciodată că i-ar fi dat anestezicul propofol pentru a-l ajuta să doarmă, relatează...
Excesul de medicamente i-a grăbit sfârşitul lui Michael Jackson Los Angeles, 1 iulie /Agerpres/ - Michael Jackson lua medicamnte pentru a fi în formă în vederea programului încărcat pe care urma să-l aibe prin lansarea seriei de concerte anunţate, la Londra, a afirmat joi un avocat al familiei sale, la câteva ore după anunţul privind decesul starului pop.
Procesul Michael Jackson: Apărarea a fost nevoită să recunoască greşelile dr Murray Martorul cheie al avocaţilor doctorului Conrad Murray, judecat la Los Angeles pentru moartea lui Michael Jackson, a fost nevoit luni să recunoască greşelile profesionale ale medicului în cursul unui contra-interogatoriu dur, care a slăbit apărarea, relatează AFP.
Medicul lui Michael Jackson va fi judecat din 28 martie Medicul personal al lui Michael Jackson, Dr Conrad Murray, acuzat că i-a administrat pacientului său anesteziantul care i-a provocat moartea, va pleda nevinovat de omucidere involuntară la procesul care va începe în 28 martie, a anunţat avocatul lui, Ed Chernoff, citat de AFP.