Cele mai citite
 


Satu Mare: Zilele Medicale Sătmărene, la a VIII-a ediţie
vineri, 7 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 100 de medici din ţară şi străinătate sunt aşteptaţi la Satu Mare, în perioada 6-8 octombrie, pentru a-şi susţine lucrările ştiinţifice în cadrul celei de-a VIII-a ediţii a Zilelor Medicale Sătmărene.
Preşedintele Colegiului Medicilor Satu Mare, Dumitru Fanea, a declarat joi, la deschiderea oficială a evenimentului, că vor fi discutate teme cu privire la chirurgia plastică şi reparatorie, chirurgia generală, chirurgia infantilă, medicina internă. Tema generală a acestei ediţii este 'Medicina Genurilor', incluzând şi abordări din domenii precum medicina de familie, ORL sau pediatrie.
Invitaţii speciali ai evenimentului sunt prof. univ. dr. Rumelia Koren, Universitatea Tel Aviv, Israel, acad. prof. univ. as. dr. Virgil Enătescu, conf. univ. dr. Daniela Bedeleanu, UMF Iuliu Haţeganu, Cluj Napoca, dr. Cristian Sever Oană, Bucureşti, psihologul Melinda Boros, Bucureşti, şi as. univ. dr. Lorena Ciumărnean din cadrul Clinicii Medicale IV din Cluj-Napoca.
Organizatorii evenimentului sunt Colegiul Medicilor şi Asociaţia Medicilor de Familie, ambele din Satu Mare. AGERPRES/(AS - Gheorghe Pietrar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Zilele Medicale Sătmărene, la a X-a ediţie Peste 50 de lucrări ştiinţifice vor fi prezentate la cea de-a X-a ediţie a Zilelor Medicale Sătmărene, eveniment organizat în perioada 3-5 octombrie în municipiul Satu Mare.
Cluj: Reuniune medicală dedicată diagnosticului şi profilaxiei tulburărilor respiratorii din timpul somnului Medici specialişti din ţară şi din străinătate se reunesc la Cluj-Napoca, începând de vineri, timp de trei zile, la atelierul de lucru cu tema "Tulburările respiratorii în timpul somnului - de la diagnostic la terapia cu CPAP şi ventilaţie non invazivă".
Satu Mare: Zilele Medicale Sătmărene, ediţia a VII-a Mai mulţi medici reputaţi din Israel, Ungaria şi România dezbat timp de două zile 30 de teme de actualitate medicală, în cadrul manifestării Zilele Medicale Sătmărene.
Cluj: Simpozionul internaţional 'Progrese în uro-oncologie II' Specialişti de prestigiu din ţară şi din străinătate participă, începând de joi, timp de trei zile, la Simpozionul cu tema "Progrese în uro-oncologie II", organizat Centrul de Chirurgie Robotică al Spitalului Clinic Municipal, în parteneriat cu Institutul Oncologic din Cluj-Napoca.
Cluj: Peste 1.200 de absolvenţi ai promoţiei 2010 a UMF, la festivitatea de absolvire Cluj-Napoca, 3 iul /Agerpres/ - Peste 1.200 de absolvenţi ai promoţiei 2010 a Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) ''Iuliu Haţieganu'', participă, sâmbătă, alături de profesori şi părinţi, la festivitatea de absolvire, găzduită de stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu',
Polisano pariaza pe Bucuresti! - Medici de top si cu experienta vasta se alatura echipei Incepand cu aceasta luna, Clinicile Polisano isi dubleaza echipa de cadre medicale fata de anul precedent, ajungand la aproximativ 100 de angajati in cele doua centre din Cuza Voda si Anchor Plaza. Clinicile si-au extins de asemenea si serviciile medicale oferite, acoperind in prezent un numar...