Cele mai citite
 


Oncologie
vineri, 7 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Video, Oncologie
 

 

 

Sfaturi date de doctorii specialisti ai Clinicii Alfa Medical Center: Dr. Ion SARBU, medic specialist oncolog
 

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Un nou serviciu de îngrijiri pentru bolnavii de cancer Un nou serviciu de îngrijiri numit ''proiect Dragoş'' se va dezvolta în două spitale mari din Bucureşti - Institutul de Oncologie şi Spitalul de Copii "Marie Curie" - pentru bolnavii de cancer.
Anul 2015 începe cu Târgul de Servicii Medicale și Îngrijire Corporală la Cluj Pentru ca anul care tocmai a început să fie cât mai sănătos, vă propunem o incursiune în lumea sfaturilor medicale la singurul Târg din Transilvania care promovează sănătatea, frumusețea și grija pentru propriul corp.
Oncologie ortopedica la Centrul Medical Shemere din Israel In cadrul Centrului Medical Shemere se trateaza: tumorile si afectiunile similare tumorilor sistemului osos (oase si articulatii), tesuturilor moi ale bazinului, umerilor, coloanei vertebrale, peretilor toracici si abdominali, si, in unele cazuri, ale capului si gatului.
Departamentele de Oncologie pediatrică de zi şi de Anatomie Patologică, inaugurate la Spitalul "Marie S. Curie" Departamentul de oncologie pediatrică de zi şi Departamentul de Anatomie patologică ale spitalului "Marie S. Curie" au fost inaugurate miercuri în prezenţa ministrului sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi a fostului mare fotbalist Gheorghe Hagi.
Progresele din oncologie contribuie la diagnosticarea precoce prin identificarea unor mutaţii genetice specifice,afirmă specialiştii Diagnosticul molecular, testările genetice, imunoterapia, terapiile ţintite, individualizate pe baza profilului genetic al tumorii, sunt noile 'arme' în lupta împotriva cancerului, care pot face diferenţa între viaţă şi moarte, afirmă specialiştii participanţi la conferinţa "Inovaţie pentru viaţă", ...
Modernizarea Secţiei Oncologie de la SCJU, proiectul strategic al Aradului în cadrul Programului România - Ungaria Proiectul strategic al judeţului Arad în cadrul programului european de finanţare transfrontalieră Interreg 2014 - 2020 se referă la extinderea şi modernizarea Secţiei Oncologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, a declarat, vineri, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Nicolae Ioţcu...