Cele mai citite
 


Aproximativ 24% dintre angajaţi apelează la ţigări pentru a se relaxa după o zi de muncă
sâmbătă, 8 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 24% dintre respondenţii unui sondaj realizat de BestJobs.ro apelează la ţigări pentru a se elibera sau a se relaxa după o zi de muncă, potrivit unui comunicat al companiei.
Respondenţii de sex masculin sunt predispuşi mai ales consumului de alcool (77%) şi tutun (61%), iar persoanele de sex feminina apelează în special la medicamente antistres (59%). 47% dintre participanţii la sondaj au vârsta cuprinsă între 25-35 ani, iar 44% sunt persoane cu studii postuniversitare.
Aproximativ 64% dintre aceştia au afirmat că nu găsesc în consumul de tutun şi băuturi alcoolice o metodă pentru controlarea stresului cauzat de programul încărcat, orele suplimentare şi în general atmosfera tensionată de la locul de muncă.
BestJobs.ro a chestionat 2.050 de angajaţi pentru a afla dacă programul încărcat, orele suplimentare şi în general atmosfera tensionată de la locul de muncă îi determină să-şi întreţină viciul sau, mai mult chiar, le induc unul nou. Sondajul a fost efectuat la nivel naţional pe pagina de candidaţi BestJobs.
BestJobs.ro găzduieşte peste 2.100.000 de CV-uri în baza de date şi are peste 70.000 de companii client.AGERPRES/(AS-Roxana Clinciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vorbeşte cu copilul tău despre Ţigări, Droguri şi Alcool Incă de la vârsta de 5-6 ani este bine ca părintele să înceapă să vorbească copilului despre ţigări, droguri şi alcool şi efectele nocive pe care acestea le au asupra oamenilor.
Imagini şocante pe pachetele de ţigări vândute în Franţa din 2010 Din 2004, numărul pachetelor de ţigări cumpărate în Franţa n-a mai scăzut. Până la sfârşitul anului viitor, ar trebui să apară pe ambalajul ţigărilor imagini şocante, informează cotidianul Le Figaro.
Numărul fumătorilor nu a scăzut semnificativ în ultimii patru ani (studiu) Prevalenţa fumatului în România nu a înregistrat o scădere semnificativă în ultimii patru ani, dintre adulţii cu vârsta peste 18 ani aproximativ un sfert fumează (26,2%) faţă de 26,7 în 2011, relevă studiul "Cunoştinţele, atitudinile şi practicile populaţiei generale din România cu privire la consumul...
ZIUA MONDIALÃ FÃRÃ TUTUN OMS confirmă că pachetele neutre de ţigări reduc cererea şi consumul de tutun Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a confirmat marţi că vânzarea ţigărilor în pachete neutre reduce consumul de tutun şi "salvează vieţi", astfel încât a pledat pentru o generalizare a acestei practici, relatează EFE. La 31 mai se marchează Ziua mondială fără tutun iar OMS a dorit să profite de ocazie...
O ţigară fumată de o femeie echivalează cu cinci ţigări fumate de un bărbat Fumul de ţigară 'urăşte' la propriu femeile: raportul dintre prejudiciile aduse de fumat organismului feminin este, comparativ cu cele aduse organismului masculin, de 5 la 1. Acesta este rezultatul unui studiu prezentat de Elena Tremoli, profesor în cadrul Facultăţii de Farmacologie a Universităţii din...