Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii ar putea avea un buget cu peste 113 milioane lei mai mic în 2009
vineri, 28 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bugetul pe acest an al Ministerului Sănătăţii ar putea fi redus cu 113,119 milioane de lei, potrivit proiectului de rectificare bugetară transmis sindicatelor şi patronatelor, care prevede diminuări la o serie de capitole.
Dacă la 'Transferurile între unităţi ale administraţiei publice' se va înregista un plus de 4 milioane de lei, în schimb capitolele 'Cheltuieli de personal', 'Programele cu finanţare din fonduri externe nerambursabile (FEN) postaderare' şi 'Cheltuielile aferente programelor cu finanţare rambursabilă' vor fi diminuate. Astfel, 'Cheltuielile de personal' ar putea fi reduse cu 9,349 milioane de lei, Programele FEN cu 50 milioane de lei, iar 'Cheltuielile aferente programelor cu finanţare rambursabilă' cu 57,77 milioane de lei.
Celelalte capitole din bugetul Ministerului Sănătăţii ar putea rămâne cu prevederile iniţiale, potrivit proiectului de rectificare bugetară menţionat.
Proiectul de Ordonanţă guvernamentală privind rectificarea bugetară va fi adoptat, sâmbătă, în şedinţa Executivului.

Rectificarea bugetară a fost discutată, în primă lectură a proiectului, în 19 august, pe un deficit al bugetului general consolidat ajustat de la 4,6 la 7,3 la sută din Produsul Intern Brut.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comsiile de buget ale Parlamentului au aprobat, fără amendamente, bugetul Ministerului Sănătăţii Bugetul Ministerului Sănătăţii pentru 2012, de 5,470 miliarde lei, în uşoară creştere faţă de anul acesta, a fost aprobat, joi, de comisiile de buget-finanţe ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.
Bugetul Ministerului Sănătăţii, avizat favorabil de comisiile de specialitate Proiectul de buget al Ministerului Sănătăţii a fost avizat miercuri, cu 16 voturi pentru, de Comisii de sănătate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.
Declaraţie de presă - Ministrul delegat pentru Buget, Darius Vâlcov Darius Vâlcov: Guvernul Ponta vine cu o nouă rectificare pozitivă. Plata pe care o facem în acest an vine în ajutorul bugetului de anul viitor
Voinea: Actuala rectificare bugetară s-a făcut pe fondul unor economii în execuţie Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, consideră că ajustarea cheltuielilor în cadrul actualei rectificări bugetare s-a făcut pe fondul unor economii în execuţie, în condiţiile în care încasările au fost sub aşteptările iniţiale şi au lăsat "o gaură" de 3,8 miliarde de lei în bugetul consolidat...
Prima rectificare bugetară din acest an;cei mai mulţi bani merg la Muncă, Interne,Educaţie şi Sănătate Prima rectificare din acest an a bugetelor de stat şi asigurărilor sociale propusă de Ministerul Finanţelor Publice (MFP) prevede majorarea per sold a veniturilor bugetului general consolidat cu 2,92 miliarde de lei şi a cheltuielilor bugetului general consolidate tot cu aceeaşi sumă, domeniile care...
Amendamente privind alocări suplimentare la Apărare, Sănătate şi Justiţie respinse de comisiile de buget Bucureşti, 8 ian /Agerpres/ - Parlamentarii din comisiile de buget-finanţe au respins, vineri, trei amendamente ale deputatului liberal Eugen Nicolăescu care vizau majorarea bugetului Ministerului Sănătăţii, a celui al Ministerului Apărării şi a celui al Ministerului Justiţiei.