Cele mai citite
 


Rezultate control CASMB-CNAS
sâmbătă, 8 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate au declanşat în luna august o acţiune de control şi verificare a realităţii, conformităţii şi legalităţii prescrierii şi eliberării medicamentului Nebido,
fiind recuperate sumele plătite şi refuzându-se plata pentru sumele identificate ca fiind necuvenite, în cuantum de 1.214.237,43 lei, se arată într-un comunicat de presă al CASMB.
Au fost făcute verificări încrucişate la 748 prescripţii medicale emise de 105 prescriptori (medici de familie şi medici specialişti) şi a furnizorilor de servicii farmaceutice care au eliberat medicamentele înscrise pe reţete.
A fost extinsă acţiunea de verificare şi control şi la alţi furnizori şi au fost sesizate organele abilitate pentru situaţiile în care s-a constatat neconformitatea documentelor depuse de către furnizori, pentru a căror corectitudine furnizorii depun declaraţie pe propria răspundere.
Medicamentul se utilizează pentru infertilitate. Acţiunea a fost demarată urmare a sesizărilor mass-media. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comunicat de presă - Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti anunţă că, începând cu data de 4 iulie a.c., demarează procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent, după următorul calendar:
Braşov: Finanţarea spitalelor se va face preponderent de la Casa de Asigurări de Sănătate Finanţarea spitalelor după descentralizare se va face de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, care este principala sursă de finanţare a spitalelor, a declarat vineri, pentru AGERPRES, Adina Geană de la Direcţia Generală Management din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care a participat...
CNAS precizează că a avut mai multe consultări cu medicii de familie privind noul Contract-cadru Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a precizat, miercuri, că a avut mai multe runde de consultări cu Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF) şi Federaţia Naţională a Patronatelor Medicilor de Familie pe tema Contractului-cadru şi a normelor de aplicare a acestuia, încă din luna octombrie...
CASMB începe din 4 iulie procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a anunţat luni că începând cu data de 4 iulie va demara procesul de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale pentru anul curent.
CASMB: Serviciile acordate răniţilor de la Colectiv pentru perioada de urgenţă, decontate; ulterior, fiecare caz va fi analizat Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) precizează că toate serviciile acordate celor 30 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv, pentru perioada de urgenţă, au fost decontate.
CASMB: Programul de lucru cu publicul în perioada 21 - 31 decembrie Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti a postat pe site programul de lucru cu publicul pe care îl va avea în perioada 21 - 31 decembrie.