Cele mai citite
 


Târg de cariere pentru personalul medical
sâmbătă, 8 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgul de cariere, educaţie, servicii şi produse pentru profesioniştii din domeniul sanitar din Europa "Cariere în Alb" va fi prezent în această toamnă în 17 oraşe din România, Bulgaria, Ungaria şi Slovacia, se arată într-un comunicat remis presei de organizatori.
Prin această ediţie, "Cariere în Alb" - Green edition îşi propune să sprijine lumea să devină un loc mai bun, motivându-şi vizitatorii şi partenerii prin workshopuri şi conferinţe informative pe tema reciclării şi protejării mediului înconjurător.
Evenimentul se va desfăşura până pe 20 noiembrie, în cele mai importante oraşe universitare din domeniul medical din Europa.
În România târgul se derulează în: Braşov - 7 octombrie, Bucureşti, 8-9 octombrie,
Craiova - 22-23 octombrie, Timişoara - 11 noiembrie, Oradea - 12 noiembrie, Cluj-Napoca - 13 noiembrie, Târgu Mureş - 14 noiembrie, Iaşi - 18 noiembrie, Galaţi - 19 noiembrie, Constanţa - 20 noiembrie.
Organizatorii, în baza experienţei de până acum şi a analizei de piaţă pe care au realizat-o, estimează că în această toamnă târgul va fi vizitat de peste 25.000 de profesionişti din domeniul medical.
Anul acesta ofertele de locuri de muncă vin din Marea Britanie, Ţările Nordice, Franţa, Belgia şi Germania pentru medici generalişti, internişti, farmacişti, medici pentru anestezie terapie intensivă, pentru cardiologi, pediatri, asistenţi medicali.
Iniţiată de o echipă de tineri studenţi şi absolvenţi de medicină, ideea târgului 'Careers in
White" a pornit în 2008 iar întreg proiectul a demarat cu prima ediţie în toamna anului 2009.
Conceptul de "Careers in White" s-a dezvoltat pe ideea promovării programelor educaţionale şi a ofertelor de locuri de muncă ce vin să susţină cadrele medicale în dezvoltarea carierei şi în evoluţia lor profesională, şi nu exclusiv în găsirea unui loc de muncă.
În numai doi ani, "Careers in White" a evoluat semnificativ, organizând peste 30 de evenimente până în vara anului 2011, fiind prezent în peste 20 de oraşe din România, Bulgaria şi Ungaria.
Târgul "Cariere în Alb" reuneşte peste 20 de expozanţi, care oferă un total de aproximativ
8.000 de locuri de muncă în întreaga Europă, oferte de educaţie, servicii şi produse pentru
profesioniştii din domeniul medical.
Ideea organizării acestui eveniment a pornit de la dorinţa de informare şi deschidere a pieţei locurilor de muncă în domeniul medical din România. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 1.000 de persoane au vizitat în prima zi târgul "Cariere în Alb - Green edition" Aproximativ 1.000 de persoane au vizitat sâmbătă cea de-a cincea ediţie a târgului de cariere "Cariere în Alb - Green edition", organizat la Facultatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.
Cioloş: Vom investi în patru centre de arşi la Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti Guvernul va finanţa anul viitor un program naţional pentru arşi, urmând să fie făcute investiţii în patru centre de profil la Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti, a anunţat miercuri premierul Dacian Cioloş.
Târgul MedPharm Careers revine în România, în aprilie, cu sute de oferte de locuri de muncă MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical, revine în România cu sute de oferte de joburi pentru medici, asistente, dentişti şi pentru alţi profesionişti din sănătate în Marea Britanie, Germania, Elveţia, Franţa, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca şi în alte...
Cristian Vlădescu: Avem cei mai mulţi studenţi în medicină, dar la medici suntem pe penultimul loc în UE Directorul general al Şcolii Naţionale de Sănătate Publică Management şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar, prof. dr. Cristian Vlădescu, a declarat vineri, în cadrul Conferinţei Naţionale de Farmacoeconomie şi Management Sanitar (CNFMS) de la Târgu Mureş, că România are cei mai mulţi studenţi în medicină...
Dr.Diana Păun: România pregăteşte cei mai mulţi absolvenţi de medicină şi are cei mai puţini medici Conferenţiar doctor Diana Păun, consilier de stat în cadrul Departamentului Sănătate Publică al Administraţiei Prezidenţiale, a declarat vineri, la Târgu Mureş, la Conferinţa Naţională de Farmacoeconomie şi Management Sanitar (CNFMS), că România este într-un paradox, deoarece, deşi pregăteşte cei mai...