Cele mai citite
 


A murit actriţa australiană Diane Cilento, fostă doamnă Sean Connery
luni, 10 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Actriţa australiană Diane Cilento, fosta soţie a lui Sean Connery, nominalizată în 1963 la Oscar pentru cel mai bun rol feminin secundar, a murit în Australia, la vârsta de 78 de ani, a anunţat agenţia AAP.
Cilento a murit la un spital din Cairns (nord) de cancer. Nominalizarea la Oscar i-o datorează rolului din filmul 'Tom Jones', unde a jucat alături de actorul britanic Albert Finney. Cu un an înainte, se căsătorise cu actorul scoţian Sean Connery, celebru atunci pentru rolul James Bond din primul film al seriei, 'James Bond 007 împotriva Dr No'. S-au despărţit în 1973 şi au un băiat, Jason Connery.

Diane CIlento a debutat pe scenă, la Londra, înainte să facă film. I-a avut ca parteneri de distribuţie, printre alţii, pe Charlton Heston şi Paul Newman.

S-a căsătorit ultima oară cu scriitorul şi dramaturgul britanic Anthony Schaffer, scenaristul filmelor 'Frenzy' de Alfred Hitchcock şi 'Crima din Orient-Expres' de Sidney Lumet.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Australia: Un leu a fost operat de cancer la testicule Medicii veterinari de la o grădină zoologică australiană au realizat o intervenţie chirurgicală inedită pentru a salva un leu mascul. Bolnav de cancer la testicule, animalul a fost nevoit să-şi sacrifice puţin din bărbăţie ca să-şi prelungească viaţa, scrie 20minutes.ch.
Pastilele contraceptive ar duce la creşterea numărului de cazuri de cancer al prostatei (studiu) Pastila contraceptivă, mijloc feminin de a evita o sarcină nedorită, i-ar expune pe bărbaţi mai mult la estrogeni. Cercetările în acest domeniu sunt în prezent doar în stadiu de ipoteză. Potrivit specialiştilor de la Princess Margaret Hospital din Toronto (Canada), numărul de cazuri de cancer la prostatei...
Cinci porţii de fructe şi legume pe zi sunt insuficiente pentru reducerea riscului unor afecţiuni grave (studiu) Londra, 1 apr /Agerpres/- Cinci porţii zilnice de fructe şi legume ar putea să nu fie de ajuns pentru reducerea riscului de cancer sau accident vascular cerebral (AVC) şi nici al decesului din orice altă cauză, în acest scop fiind nevoie de cel puţin şapte porţii zilnice, în special de legume, este concluzia...
Australia interzice solarele din 1 ianuarie Saloanele de bronzare vor fi interzise începând din 1 ianuarie 2015 în câteva state din Australia, una din ţările unde numărul cazurilor de cancer de piele este printre cele mai ridicate din lume, scrie AFP.
Alăptatul poate reduce riscul de cancer ovarian (studiu) Un studiu realizat în Australia arată că la femeile care alăptează cel puţin 13 luni riscul de a dezvolta o tumoră ovariană scade cu 63%. Astfel, prin alăptare, femeile îşi protejează ovarele, scrie 20minutes.ch.
Australia începe proiectul genomului melanomului Cercetători australieni au început un proiect pe doi ani al genomului melanomului, care îşi propune identificarea mutaţiilor genetice comune ce provoacă acest tip de cancer, a anunţat vineri Institutul australian al melanomului /MIA/, potrivit Xinhua.