Cele mai citite
 


Botoşani: 40% dintre poliţiştii de frontieră disponibilizaţi, în concediu medical
luni, 10 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 40% dintre angajaţii Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Botoşani care urmau să fie concediaţi vineri, după ce au fost declaraţi respinşi la evaluarea din urmă cu trei luni, au intrat în concediu medical.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IJPF Botoşani, Minodora Răcnea, contractele de muncă ale 14 dintre cei 34 de agenţi şi ofiţeri ai instituţiei nu au putut fi reziliate, din cauza concediilor medicale.
"Singura măsură legală în aceste cazuri este constituirea acelei comisii care verifică fiecare caz în parte. În cazul celor internaţi, se verifică dacă aceştia sunt în spital, iar în cazul celor bolnavi la domiciliu se va verifica dacă ei sunt acasă sau nu", a declarat, duminică, pentru AGERPRES, Minodora Răcnea.
Iniţial, au fost puşi la dispoziţia şefului IJPF 40 de agenţi şi ofiţeri care au picat testarea pentru menţinerea pe post, însă, ca urmare a vacantării unor posturi, şase dintre ei au dat concurs şi au rămas în inspectorat. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Activitatea secţiei de ortopedie a Spitalului judeţean de urgenţă, blocată din lipsă de personal Medicii chirurgi ai Secţiei de ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au sistat, temporar, intervenţiile chirurgicale, pe fondul lipsei cadrelor medicale, a declarat, joi, şeful secţiei, medicul Radu Malancea.
Botoşani: Asistenţii medicali concediaţi de la Spitalul Judeţean Mavromati pot rămâne în instituţie până la 65 de ani Cei 74 de asistenţi medicali de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ale căror contracte individuale de muncă au fost întrerupte pot fi păstraţi de unitatea spitalicească până la împlinirea de către aceştia a vârstei de 65 de ani, se arată într-un comunicat remis, luni, de Instituţia prefectului...
Botoşani: Mai multe concedii medicale decât numărul de angajaţi Numărul concediilor medicale de care au beneficiat, în 2009, angajaţii din sistemul privat şi din instituţiile de stat depăşeşte numărul de salariaţi înregistraţi la nivelul judeţului Botoşani.
Botoşani: Protest spontan la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Aproximativ 40 de salariaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani au întrerupt, vineri dimineaţă, munca, protestând în biroul managerului unităţii faţă de neacordarea, de patru luni, a tichetelor de masă.
Botoşani:Conducerea CJ îngrijorată de numărul mare de concedii fără plată de la Spitalul Judeţean Mavromati Conducerea Consiliului Judeţean solicită Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati să interzică acordarea concediilor fără plată pe o perioadă mai mare de un an. Vicepreşedintele CJ Gheorghe Sorescu susţine că în cea mai mare unitate spitalicească din judeţ există peste 100 de cadre medicale care sunt...
Botoşani: Trei spitale desfiinţate şi peste 150 de persoane în căutarea unui loc de muncă Peste 150 de medici, asistenţi medicali, infirmiere şi personal auxiliar care au rămas fără locuri de muncă în urma desfiinţării Spitalului orăşenesc Darabani, Spitalului comunal Truşeşti şi Sanatoriului de pneumoftiziologie Guranda au cerut luni sprijinul Direcţiei de Sănătate Publică în vederea re...