Cele mai citite
 


Iaşi: Naştere provocată pentru a salva viaţa a fătului
luni, 10 octombrie 2011   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 23 de ani, din localitatea Popricani, a născut prematur o fetiţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul secţiei exterioare a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost bătută timp de trei zile de soţ.
Dr Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU, a declarat că femeia era însărcinată de 32 de săptămâni, a fost dusă în sala de operaţii unde în urma unei operaţii de cezariană a dat naştere unei fetiţe de 1,8 kilograme.
Potrivit medicului, intervenţia a fost necesară deoarece femeia se afla în stare critică care s-a agravat în ultimele ore iar viaţa fătului era, de asemenea, în pericol.
Tânăra a fost adusă la spital după ce a fost bătută timp de trei zile de concubin. Ea are insuficienţă organică multiplă, respiră doar cu ajutorul aparatelor, iar tensiunea arterială îi este controlată şi susţinută artificial. AGERPRES/(AS, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
de elena
ti se face scarba cand te gandesti ca exista asemenea oameni....

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: O fata de 14 ani care a născut prematur a fost stabilizată de medicii de la Spitalul 'Cuza Vodă' Medicii de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi au reuşit să stabilizeze o fată de 14 ani care a născut prematur, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii medicale prof.univ.dr Mircea Onofriescu.
Iaşi: Tripleţi născuţi la Spitalul de Obstretică şi Ginecologie "Cuza Vodă" O femeie din judeţul Iaşi a născut o fată şi doi băieţi, după o perioadă de infertilitate de opt ani, susţin reprezentanţii Spitalului de Obstretică şi Ginecologie "Cuza Vodă" din Iaşi.
Botoşani: Gravidă cu gripă nouă, transferată în stare gravă la Iaşi O tânără de 24 de ani din Botoşani, însărcinată în luna a şasea, diagnosticată cu gripă nouă, a fost transferată, luni, în stare gravă la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, a declarat directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică, medicul Gheorghe Apetroaie.
Naştere miraculoasă la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie 'Cuza Vodă' din Iaşi O femeie din localitatea Mirceşti, în vârstă de 26 de ani, aflată la prima sarcină gemelară, a născut la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie ''Cuza Vodă'' din Iaşi, la trei luni după ce o echipă de medici de la Maternitate i-a efectuat, în premieră naţională, o intervenţie chirurgicală intrauterină...
Iaşi: Personalul medical de la Spitalul Sf. Spiridon, în stare de şoc după tragedia aviatică SMURD Angajaţii Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi sunt în stare de şoc, după aflarea veştii că doi dintre colegii lor şi-au pierdut viaţa în timpul tragediei aviatice SMURD din Republica Moldova.
Iaşi: O lehuză, primul deces din cauza virusului gripei pandemice Iaşi, 15 dec /Agerpres/ - Autorităţile sanitare ieşene recunosc faptul că, în urmă cu două zile, a fost înregistrat primul deces în cazul unei persoane infectate cu virusul gripal A/H1N1.