Cele mai citite
 


Peste 1.000 de persoane au vizitat în prima zi târgul "Cariere în Alb - Green edition"
luni, 10 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 1.000 de persoane au vizitat sâmbătă cea de-a cincea ediţie a târgului de cariere "Cariere în Alb - Green edition", organizat la Facultatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti.
Constantin Covaliu, responsabil cu logistica şi PR manager al târgului, a declarat că la această ediţie la Bucureşti au sosit 25 de expozanţi, dintre care 13 firme de recrutare din străinătate şi două din România, la care se adaugă câteva librării şi edituri şi câteva centre de învăţare a limbilor străine.
"Acest eveniment a pornit de la un târg de cariere pentru medici, care acum s-a extins şi a ajuns să fie şi un târg de servicii şi educaţie pentru medici. Asta înseamnă că pe lângă joburi care rămân partea principală a târgului oferim şi altfel de servicii şi produse, precum servicii bancare dedicate medicilor, cărţi medicale", a declarat pentru AGERPRES Constantin Covaliu.
Ofertele de la târg vin în marea lor majoritate din Germania şi Marea Britanie, dar şi din ţările nordice sau Franţa şi Belgia şi se adresează medicilor generalişti, interniştilor, farmaciştilor, medicilor pentru anestezie terapie intensivă, cardiologilor, pediatrilor sau asistenţilor medicali.
Evenimentul, care se desfăşoară în cele mai importante oraşe din România, Bulgaria, Ungaria şi Slovacia, a început pe 24 septembrie la Varna. De la Bucureşti, "Cariere în Alb - Green edition" va merge la Debrecen - pe 14 octombrie, Budapesta - 15 octombrie, Bratislava - 16 octombrie, Craiova - 22-23 octombrie, Timişoara - 11 noiembrie, Oradea - 12 noiembrie, Cluj-Napoca - 13 noiembrie, Târgu Mureş - 14 noiembrie, Iaşi - 18 noiembrie, Galaţi - 19 noiembrie, Constanţa - 20 noiembrie.
Târgului "Cariere în Alb - Green edition", organizat de compania Medicov, va continua şi duminică la Bucureşti. AGERPRES/(AS - Petronius Craiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Târg de cariere pentru personalul medical Târgul de cariere, educaţie, servicii şi produse pentru profesioniştii din domeniul sanitar din Europa "Cariere în Alb" va fi prezent în această toamnă în 17 oraşe din România, Bulgaria, Ungaria şi Slovacia, se arată într-un comunicat remis presei de organizatori.
Medicul Adrian Streinu-Cercel împlineşte 60 de ani Medicul Adrian Streinu-Cercel s-a născut la 30 august 1956 în comuna Şipote (Orbeni), judeţul Bacău. A absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie a Universităţii "Carol Davila" din Bucureşti (1976-1982). Doctor în medicină (1999). Diplomat în Management Medical ACODESS (Rennes, Franţa, 1991). A urmat...
Peste 5500 de candidaţi vor concura pe 3909 locuri şi posturi la rezidenţiat, pe 23 noiembrie Un număr de 5661 de candidaţi vor participa, pe 23 noiembrie, la concursul naţional de rezidenţiat în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, organizat de Ministerul Sănătăţii în centrele universitare Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara, pe cele 3909 locuri şi posturi...
Burse de excelenţă pentru studenţii la farmacie din toată ţara Studenţii din anii IV şi V de la facultăţile de farmacie din zece centre universitare din ţară - Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Târgu Mureş şi Timişoara - se pot înscrie în programul Bursele de Excelenţă, lansat de un lanţ de farmacii.
Cioloş: Vom investi în patru centre de arşi la Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti Guvernul va finanţa anul viitor un program naţional pentru arşi, urmând să fie făcute investiţii în patru centre de profil la Iaşi, Târgu Mureş, Timişoara şi Bucureşti, a anunţat miercuri premierul Dacian Cioloş.