Cele mai citite
 


Prahova: Un bărbat internat la Spitalul Judeţean a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unităţii sanitare
luni, 10 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat de 51 de ani care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi-a pierdut viaţa după ce a căzut, vineri, de la etajul cinci al unităţii sanitare, fiind luată în calcul posibilitatea ca acesta să se fi aruncat în gol.
Surse din cadrul spitalului au declarat că bărbatul a fost internat aici pe data de 26 septembrie, la secţia de chirurgie vasculară, fiind diagnosticat cu arteriopatie la nivelul membrelor inferioare.
Patru zile mai târziu, bărbatul a primit şi un al doilea diagnostic, de tumoră pulmonară, iar vineri, 7 octombrie, medicii i-au spus că suferă şi de insuficienţă cardiacă.
''La faţa locului, s-au deplasat echipele de cercetare care vor stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. Deocamdată, nu putem să ne pronunţăm în acest sens'', a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Dan Radu.
Conform surselor din spital, bărbatul a murit la scurt timp după ce a căzut de la etajul cinci al clădirii. AGERPRES/(AS - Anamaria Toma)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Anchetă internă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, în paralel cu cea a Ministerul Sănătăţii Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a demarat o anchetă care se desfăşoară în paralel cu cea dispusă, marţi, de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în urma declaraţiilor unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă privind condiţiile în care se desfăşoară activitatea...
Prahova: Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti s-au solidarizat cu chirurgul Dan Oprea Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti s-au solidarizat, joi, cu acuzaţiile grave ale chirurgului Dan Oprea privind condiţiile din spital, care au dus şi la efectuarea la unitatea medicală a unei anchete a Ministerului Sănătăţii..
Prahova: Un pacient de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a murit după ce s-ar fi aruncat de la etaj Un prahovean din comuna Plopu, care era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, a murit după ce s-ar fi aruncat de la etajul al treilea al clădirii.
Prahova: Nereguli depistate de inspectorii DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova au depistat o serie de nereguli la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă în urma unor declaraţii ale medicului primar de chirurgie generală Dan Oprea apărute în presă privind condiţiile în care...
Prahova: Anchetă a Ministerului Sănătăţii la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a dispus, marţi, demararea unei anchete la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti în urma unor declaraţii ale unui medic primar de chirurgie generală apărute în presă.
Prahova: Instalaţii de tratare şi purificare a aerului la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Ploieşti, 4 iul /Agerpres/- Două instalaţii de tratare şi purificare a aerului vor fi achiziţionate pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, acestea urmând să fie montate până la jumătatea lunii în curs.