Cele mai citite
 


Preşedintele sârbilor bosniaci internat din cauza epuizării
luni, 10 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele entităţii sârbe din Bosnia, Milorad Dodic, a fost spitalizat la Banja Luka din cauza epuizării, a făcut cunoscut duminică spitalul din această localitate prin intermediul unui comunicat, notează AFP.
'Epuizarea sa este consecinţa activităţilor sale cotidiene', a indicat spitalul din Banja Luka, precizând că preşedintele Republicii Srpska (RS) va rămâne sub observaţie în această instituţie medicală.
'Proceduri de rutină de diagnosticare au indicat cauza internării', a precizat spitalul, adăugând că luni va oferi detalii suplimentare legate de sănătatea lui Dodik.
În vârstă de 52 de ani, Dodik a fost spitalizat a doua zi după realegerea sa la conducerea partidului său, Uniunea social-democraţilor independenţi (SNSD).
El este cea mai proeminentă figură politică a Republicii Srpska care, alături de Federaţia Croato-Musulmană, formează Bosnia-Herţegovina după încheierea războiului care a devastat această ţară în perioada 1992-1995.
Fost premier al RS, Dodik a fost ales preşedinte al entităţii sârbilor bosniaci în octombrie 2010.AGERPRES/(Alic Mîrza)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Disputa dintre preşedinte şi premier menţine România într-o stare de incertitudine postelectorală (Reuters) Preşedintele României a plecat joi la Bruxelles, iar absenţa sa determină o întârziere suplimentară în negocierile cu privire la formarea unui nou guvern, la patru zile după alegerile parlamentare, într-un context în care disputa sa cu premierul contribuie la menţinerea ţării într-o situaţie de incertitudine...
Minodora Cliveti, preşedinte Menos: România ignoră normele europene şi duce o politică suicidară în sănătate Minodora Cliveti, preşedintele organizaţiei neguvernamentale Menos, apreciază, într-un comunicat transmis AGERPRES, că "România, stat european, ignoră normele europene şi duce o politică suicidară în domeniul sănătăţii", etalând "o formă crasă de discriminare între cetăţenii" ţării.
(Corespondenţă) UPDATE 1/ Giulio Andreotti, fost premier al Italiei, a decedat la vârsta de 94 de ani Roma, 6 apr - Corespondentul Agerpres, Dana Enulescu, transmite: Giulio Andreotti, de şapte ori fost prim-ministru al Italiei, de 26 de ori ministru şi figură emblematică a fostei Democraţii Creştine, a decedat luni la Roma, la vârsta de 94 de ani, informează mass-media din Peninsulă.
Politica privind romii adoptată de guvernul francez este 'ineficientă şi inumană' (asociaţii din 'Romeurope') Desfiinţarea taberelor ilegale şi lupta împotriva "delincvenţei" romilor a fost obiectivul anunţat de guvernul francez în vara lui 2010. Un an mai târziu, asociaţiile colectivului ''Romeurope'', care lucrează în fiecare zi, de ani de zile, cu aceste comunităţi, afirmă că situaţia romilor din Franţa nu...
Noua gripă - tehnologie politică în Ucraina În Ucraina, gripa porcină a devenit tehnologie politică. Dacă pe valul unei alte boli Viktor Iuşcenko a devenit preşedinte al ţării, pe culmile celei de-a doua el şi-ar putea prelungi şi păstra puterea. Pentru prima dată în cei cinci ani de preşedinţie, Iuşcenko are şansa reală să proclame starea de...
'Am destule lucruri de făcut în afara politicii', susţine Silvio Berlsuconi Fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a declarat, joi, dispus să renunţe la viaţa politică, în timp ce aliaţii săi, conservatorii europeni, şi-au manifestat explicit preferinţa pentru Mario Monti, transmite AFP.