Cele mai citite
 


Steve Jobs înmormântat în privat vineri /presă/
luni, 10 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Funeraliile lui Steve Jobs au fost organizate în privat vineri, la două zile după moartea legendarului cofondator al Apple, potrivit unei persoane informate citate în ediţia online a Wall Street Journal.
Din respect pentru familia lui Steve Jobs, nici ora exactă şi nici locul acestei mici ceremonii private nu au fost anunţate.

Steve Jobs, care a trăit în inima Silicon Valley, la sud de San Francisco, California /vestul Statelor Unite/, a murit miercuri la vârsta de 56 de ani, ca urmare a cancerului de pancreas pe care el l-a dezvăluit în 2004, aminteşte AFP.

Apple a declarat miercuri că o celebrare a "vieţii extraordinare a lui Steve" ar putea avea loc mai târziu pentru angajaţii grupului, dar niciun plan pentru o ceremonie publică nu a fost dezvăluit, chiar dacă admiratorii au fost invitaţi să adreseze condoleanţe şi omagii la o adresă email.AGERPRES/(Sorin Calciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Steve Jobs a întârziat să se opereze de cancer (biografie) Patronul şi cofondatorul Apple, Steve Jobs, care a murit la începutul acestei luni, a întârziat intervenţia chirurgicală de cancer la pancreas care i-ar fi putut ameliora speranţa de viaţă, afirmă biograful său, Walter Isaacson, citat de AFP.
Steve Jobs, patronul Apple, din nou în concediu medical Patronul companiei Apple, Steve Jobs, care luptă împotriva cancerului de mai mulţi ani, şi-a anunţat luni angajaţii prin e-mail că îşi ia un nou concediu medical pentru că trebuie să se concentreze asupra sănătăţii, însă a precizat că va continua să participe în procesul de luare a deciziilor strategice...
UPDATE: Apple anunţă moartea lui Steve Jobs Compania americană din domeniul tehnologiei computerelor Apple a anunţat miercuri seara decesul binecunoscutului său ex-CEO Steve Jobs, în vârstă de 56 de ani, cofondator al firmei în 1976 şi care s-a ocupat de lansarea produselor de vârf ale firmei, de la Mac la Ipad, transmite AFP.
Duminică, 16 octombrie, proclamată 'Ziua Steve Jobs' în California Guvernatorul statului California Jerry Brown a anunţat sâmbătă că duminică 16 octombrie va fi proclamată 'Ziua Steve Jobs' în California, în semn de omagiu faţă de cofondatorul Apple care a murit la 5 octombrie şi care a 'personificat visul californian'.
Steve Jobs se tratează la Centrul oncologic Stanford (presa) Washington, 17 feb /Agerpres/ - Directorul companiei Apple, multimiliardarul american Steve Jobs, care şi-a luat luna trecută concediu pe o perioadă nedeterminată pe motiv de sănătate, a fost văzut la Stanford Cancer Center din California, relatează joi RadarOnline.com.
Zitec investeşte 50.000 de euro într-un proiect american ce ajută la adoptarea unui stil de viaţă sănătos Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, lansează la nivel mondial proiectul Zipongo, ce va revoluţiona obiceiurile de alimentaţie a milioane de utilizatori, în urma unei participaţii minoritare de 50.000 de euro, potrivit unui comunicat de presă al companiei.