Cele mai citite
 


Târg de carte dedicat copiilor
luni, 10 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgul de carte "Tic-Toc", la care sunt invitaţi părinţi şi copii, are loc sâmbătă şi duminică la Palatul Copiilor.
În cadrul evenimentului pot fi achiziţionate cele mai frumoase cărţi pentru copii de la edituri precum All, Nemira, Niculescu la preţuri mult mai mici şi sunt organizate multe distracţii pentru cei mari şi cei mici, se arată într-un comunicat al bookblog.ro.
Artiştii de la revista Comics îi vor învăţa pe cei interesaţi să creeze benzi desenate şi vor susţine o prezentare despre cei mai îndrăgiţi eroi de benzi desenate.
La târg vor veni şi Zînele, însoţite de Magicianul Verdini, care va vrăji atmosfera cu numere de iluzionism. Cei dornici să se deghizeze pot apela la face painting. Toate acestea sunt oferite de echipa de la Magic Party, specializată în organizarea de petreceri pentru copii.
Asociaţia Rădăcini Culturale îi va iniţia pe cei interesaţi în arta origami şi va organiza jocuri care să le dezvolte copiilor inteligenţa şi spiritul de echipă.
Jucăriile vor fi aduse de cei de la tarabadejocuri.ro, care le vor oferi celor prezenţi şi ocazia să le testeze, iar pentru pofticioşi vor fi delicioase dulciuri de casă.
Pentru că târgul de carte pentru copii "Tic-Toc" este şi un prilej de întâlnire pentru părinţi, vor avea loc discuţii pe teme legate de creşterea copiilor şi de responsabilităţile parentale alături de specialişti în domeniu de la clinica Medicover.
Intrarea este liberă. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial al evenimentului, respectiv www.tictoc.ro. AGERPRES/(AS - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cea mai buna carte de hipnoză, săptămîna aceasta în librării: Tehnici de hipnoterapie de Arreed Barabasz şi John G. Watkins Volumul Tehnici de hipnoterapie de Arreed Barabasz şi John G. Watkins, apărut în colecţia „Psihologie clinică şi psihoterapie” a editurii Polirom, a fost distins cu Arthur Shapiro Award (2005) pentru cea mai bună carte de hipnoză • Tehnici de hipnoterapie – Traducere de Ana Zavate, 568...
Salon de carte universitară la Facultatea de Medicină şi Farmacie Un salon de carte universitară, care propune studenţilor medicinişti sau farmacişti o serie de titluri din bibliografia de specialitate, s-a deschis, vineri, în holul central al Facultăţii de Medicină şi Farmacie Bucureşti.
(Corespondenţă) Ce aşteaptă românii plecaţi din ţară de la ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii Bruxelles, 31 dec - Corespondentul AGERPRES, Florin Ştefan, transmite: Ridicarea restricţiilor de pe piaţa muncii de la 1 ianuarie 2014 înseamnă pentru românii plecaţi de mai mulţi ani într-o ţară străină în căutarea unui loc de muncă cu totul altceva decât discuţiile pe care le văd în presă despre turismul...
Farmacia de la Parlament a strânit discuţii contradictorii în plenul Camerei Reînfiinţarea farmaciei de la Palatul Parlamentului a stârnit, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, discuţii contradictorii între reprezentanţii PNL şi preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea.
Voiculescu şi Tudorache, discuţii despre situaţia Spitalului de Arşi; o soluţie pe termen mediu şi lung, un alt spital Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spune că o soluţie pe termen mediu şi lung pentru Spitalul de Arşi este o nouă clădire, o altă construcţie, în timp ce soluţia pe termen scurt ar fi renovarea secţiei de terapie intensivă.
“Sunt rezident, what next?” – publicație nouă pe piața de carte medicală din România Compania de comunicare medicală Houston NPA lansează cartea “Sunt rezident, what next?”, o publicație utilă pentru cei care vor sa practice medicina în sistemul medical românesc. Scrisă de dr. Ștefan Gutue, medic specialist urolog, cartea se adresează în mod special studenților la medicină...