Cele mai citite
 


Alba: Medic psihiatru, condamnat la un an de închisoare pentru luare de mită
marţi, 11 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liviu Stoica, medic primar psihiatru şi profesor universitar din Alba Iulia, trimis în judecată pentru luare de mită, a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, decizie ce poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Curtea de Apel Alba Iulia a admis luni apelul declarat de Liviu Stoica împotriva deciziei Tribunalului Alba, prin care medicul psihiatru a fost condamnat, anul trecut, la 4 ani de închisoare şi un an interzicerea unor drepturi, printre care şi acela de a profesa, precum şi la privarea de exerciţiul unor drepturi.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, instanţa a admis în parte apelul şi a decis ca pedeapsa să fie de un an de închisoare cu executare.
Decizia poate fi atacată cu recurs la ÎCCJ.
În primăvara lui 2007, doctorul a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.000 de lei mită de la o persoană în schimbul eliberării documentelor necesare întocmirii dosarului de pensionare pentru caz de boală. Medicul a fost cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, el fiind trimis ulterior în judecată. AGERPRES/(AS - Marinela Brumar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Medic psihiatru şi cadru universitar, condamnat la închisoare pentru luare de mită Un medic primar psihiatru şi profesor universitar din Alba Iulia, Liviu S., a fost condamnat de Tribunalul Alba la 4 ani de închisoare şi un an interzicerea unor drepturi, după ce, în urmă cu peste trei ani, a fost prins în flagrant în timp ce primea 1.000 de lei mită.
Şefa Secţiei de Psihiatrie de la Spitalul din Arad, trimisă în judecată în dosarul testărilor ilegale de medicamente Delia Podea, şef al Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad şi profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii de Vest "Vasile Goldiş", a fost trimisă în judecată de Parchetul General, în stare de arest preventiv, în dosarul testărilor ilegale de medicamente.
Alba: Un judecător şi un medic legist, audiaţi ca martori în procesul fostului vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani Curtea de Apel Alba Iulia a respins, la termenul de joi, cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a fostului vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, judecat pentru fapte de corupţie, şi care rămâne astfel în arest preventiv.
Bacău: Profesorul de matematică acuzat de luare de mită va fi judecat în libertate Profesorul de matematică Ioan Gherasă, reţinut de poliţiştii băcăuani după un flagrant în cancelaria Colegiului 'Henri Coandă' pentru luare de mită, va fi judecat în stare libertate, a decis o instanţă a Tribunalului Bacău, după o şedinţă de judecată care a durat mai bine de patru ore.
Botoşani: Fost medic trimis în judecată pentru 131 de infracţiuni de corupţie Botoşani, 15 sep/ Agerpres/- Un fost medic din Botoşani a fost trimis în judecată, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru săvârşirea unui număr de 131 infracţiuni de luare de mită, dintre care 38 în formă continuată, şi a 20 de infracţiuni de abuz în serviciu, se arată într-un comunicat...
Medic din Braşov, trimis în judecată pentru luare de mită Marius Nica, medic primar - specialitatea ortopedie traumatologie în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, fiind acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă.