Cele mai citite
 


Fostul basist al grupului Weezer, Mikey Welsh, a fost găsit mort într-un hotel din Chicago
marţi, 11 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul basist al grupului Weezer, Mikey Welsh, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Chicago, informează Chicago Tribune. Potrivit primelor elemente ale anchetei, muzicianul de 40 de ani ar fi murit din cauza unei supradoze de droguri.
Personalul hotelului a mers la camera muzicianului care trebuia să plece la orele 13 şi a descoperit cadavrul. Welsh era în trecere prin Chicago, urmând să asiste la concertul de duminică seară al fostului său grup.

Mikey spusese vineri că şi-a visat moartea acum două săptămâni. Basistul a scris pe Twitter: 'Am visat că voi muri de stop cardiac în wek-end-ul viitor, la Chicago.' A rectificat apoi, spunând 'Nu acest week-end, ci viitorul'. Întrebarea care se pune este prin urmare dacă a fost sinucidere sau premoniţie. Până acum, nicio informaţie n-a permis stabilirea cauzelor exacte ale decesului.

Actualul basist al formaţiei Weezer, Scott Shriner, a scris tot pe Twitter: 'Sunt foarte trist din cauza lui Mikey...Un asemenea talent...A marcat lumea cu talentul lui...'

'Cum ştiu mulţi dintre voi, Mikey Walsh ne-a părăsit', a scris grupul. 'Înţelegeţi că suntem în doliu astăzi; am creat o pagină în memoria lui Mikey unde fanii pot introduce întâmplări, fotografii sau gânduri ale lor.'AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Moartea lui Jim Morrison rămâne un mister, chiar şi după 40 de ani Stop cardiac, supradoză, complot CIA, înscenare? La 40 de ani de la moartea lui Jim Morrison, găsit fără viaţă pe 3 iulie 1971 în cada din locuinţa sa din Paris, împrejurările morţii cântăreţului rămân înconjurate de mister, scrie AFP.
Whitney Houston: medicii legişti evocă o supradoză de droguri Starul pop american Whitney Houston ar fi decedat după ce a înghiţit un cocteil de droguri şi alcool, au afirmat medicii legişti din Los Angeles în raportul lor final, precizând că în camera ei a fost descoperită cocaină.
Giurgiu: O tânără care a consumat etnobotanice a devenit voluntar de poliţie O tânără de 18 ani, care a avut o tentativă de sinucidere pe fondul consumului de etnobotanice, a renunţat la droguri cu sprijinul poliţiştilor giurgiuveni, iar acum a devenit voluntar al Serviciului de Combatere a Infracţionalităţii din IPJ Giurgiu şi îşi doreşte o carieră în poliţie.
Mult prea tineri pentru a muri Moartea subită a actorului Corey L. Haim, la 38 de ani, la câteva luni după prematurul deces al lui Brittany Murphy, la 32 de ani, a suscitat întrebarea dacă nu cumva Hollywood este un loc periculos pentru cei care ating celebritatea la o vârstă timpurie, dau dacă are vreo legătură cu expunerea publică...
Un chinez dintr-o sută consumă droguri (minister) China avea 2,95 milioane de consumatori de droguri înregistraţi la sfârşitul lui 2014, dar se crede că numărul real al celor care folosesc narcotice depăşeşte 14 milioane, a indicat miercuri Ministerul Securităţii Publice, citat de agenţia Xinhua.
Eminem despre legătura dintre celebrităţi şi doctori Eminem a consumat şi droguri şi medicamente. Astăzi, la un an de la moartea lui Michael Jackson şi a actriţei Brittany Murphy, ambii beneficiari ai multor reţete medicale, rapperul vorbeşte despre răspunderea medicilor, relatează site-ul closermag.fr.