Cele mai citite
 


Studenţii tunisieni din Iaşi vor să voteze
marţi, 11 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Aproximativ 200 de studenţi tunisieni care învaţă la universitatea de Medicină din Iaşi vor să voteze la alegerile din ţara natală, a declarat, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, prefectul Dragomir Sava Tomaşeschi.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu susţine că în cursul zilei de miercuri ambasadorul Tunisiei în România, Chebbi Guiga se va afla la Iaşi pentru a discuta cu autorităţile despre intenţia de vot a studenţilor de la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' din Iaşi.
'Vom monta o urnă de votare cel mai probabil la universitate pentru a-i sprijini pe tunisieni în procesul de votare', a spus prefectul.
Reprezentantul Guvernului în teritoriu a adăugat că ambasadorul Guiga se va întâlni miercuri şi cu studenţii tunisieni.
Alegerile pentru Adunarea Constituantă erau programate pentru anul 2014, dar data acestora a fost schimbată pentru 23 octombrie 2011, ca urmare a revoluţiei tunisiene izbucnite în decembrie 2010 când a fost răsturnat regimul instaurat de fostul preşedinte Ben Ali. AGERPRES/(AS, Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Festivităţi de deschidere a anului universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Gr.T. Popa' Studenţi, părinţi, cadre universitare, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, precum şi ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, participă duminică după-amiază în Piaţa Naţiunii din Iaşi la festivităţile organizate de Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Gr.T. Popa' cu prilejul deschiderii anului...
Iaşi: Proiect de consiliere profesională a peste 5.000 de studenţi medicinişti din cinci centre universitare Peste 5.000 de studenţi medicinişti din România vor fi îndrumaţi în alegerea viitoarelor cariere profesionale în cadrul unui proiect lansat de Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' Iaşi, prin intermediul proiectului "Consiliere profesională pentru studenţii în medicină şi program integrat...
Iaşi: Procurorii DNA verifică documente şi sisteme informatice privind înscrierea unor studenţi străini la UMF Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie verifică documente şi sisteme informatice privind înmatricularea unor studenţi străini în acest an universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr. T. Popa", a declarat pentru AGERPRES prof. univ. dr. Ioana Grigoraş, preşedintele Senatului Universităţii...
Iaşi: Sute de studenţi medicinişti, prezenţi la conferinţa privind oportunităţile de consiliere Peste 400 de studenţi medicinişti din Iaşi au luat parte, marţi, la o nouă ediţie a conferinţei "Oportunităţi în abordarea interdisciplinară a consilierii studenţilor de medicină şi medicină dentară" din cadrul proiectului 'Consiliere profesionala pentru studenţii în medicina şi program integrat de practica...
Iaşi: Studenţii medicinişti au dezbătut condiţia medicului în România Peste o sută de studenţi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa din Iaşi au participat sâmbătă după-amiază la o dezbatere cu tema "Condiţia medicului în România".
Ambasada Franţei şi Institutul Francez: Urmărim cu atenţie evoluţiile de la UMF Iaşi Ambasada Franţei în România şi Institutul Francez precizează că urmăresc cu atenţie evoluţiile în curs de desfăşurare la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, în special ca urmare a publicării recente a noii liste cu studenţii străini admişi în primul an.