Cele mai citite
 


Un filipinez a făcut nenumărate operaţii estetice ca să semene cu eroul preferat, Superman
marţi, 11 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Un filipinez de 35 de ani, obsedat de Superman, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale, visând să semene cu personajul de benzi desenate, scrie luni presa din Filipine, citată de AFP.

Herbert Chavez a trecut de mai multe prin operaţii estetice în ultimii 16 ani ca să ajungă la bărbia cu gropiţă, nasul drept şi buzele pline ale lui Superman, relatează televiziunea ABS-CBN.

Pe pagina sa de Facebook, tânărul mărturiseşte că vrea să semene cu eroul de benzi desenate încă din copilărie. 'Vreau să fiu ca el şi ştiu că asemănarea mă va face fericit, din moment ce nu fac rău la nimeni', a scris el.

Deşi nu va avea aceleaşi puteri ca idolul lui, Chavez spune că vrea să fie un exemplu şi să arate că visele se pot realiza dacă te străduieşti. Pe pagina sa de Facebook apar şi destule critici, unii vizitatori considerând că aspirantul la faţa lui Superman seamănă cu un manechin de plastic.AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cluj: Conferinţa Internaţională "Progrese în Uro-Oncologie", cu intervenţii chirurgicale transmise în direct din săli de operaţii Peste 40 de personalităţi medicale din 13 ţări vor susţine comunicări la cea de-a patra ediţie a Conferinţei Internaţionale cu tema "Progrese în Uro-Oncologie", organizată la Cluj-Napoca, de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Iuliu Haţieganu" şi Institutul European de Oncologie din Milano, între...
Afecţiuni ale coloanei, tratate prin epiduroscopie; primele intervenţii de acest gen, realizate la o clinică în Capitală Primele operaţii de epiduroscopie - o endoscopie a canalului spinal, minim invazivă - la pacienţii cu afecţiuni ale coloanei vertebrale au fost realizate în premieră în Europa de Est la Clinica de Angiografie şi Terapie Endovasculară Hemodinamic din Bucureşti.
Botoşani: Anchetă la Spitalul Judeţean după ce o sală de operaţii a fost inundată în timpul unei intervenţii chirurgicale Botoşani, 11 nov/ Agerpres/- Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani a declanşat, miercuri, o anchetă administrativă după ce o sală de operaţii a fost inundată în momentul în care un medic efectua o intervenţie chirugicală, a anunţat, într-o conferinţă de presă, purtătorul de...
Ultima tehnologie de intervenţii oftalmologice cu laser şi la Bucureşti Bucureşti, 29 oct /Agerpres/ - Primul sistem medical de operaţii oftalmologice Intralase plus Star S4 IR importat în România se află la primul spital privat de oftalmologie din ţara noastră, inaugurat vineri în Bucureşti.
Alba: În mai puţin de un an, în jur de 250 de operaţii efectuate la Secţia de Oftalmologie din Alba Iulia În jur de 250 de intervenţii chirurgicale au avut loc la Secţia de oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba de la deschiderea blocului operator în urmă cu aproape un an, anterior lunii mai 2012 pacienţii din Alba fiind obligaţi să se deplaseze la clinicile din judeţele învecinate pentru operaţii...
Timiş: Operaţii urologice laparoscopice la Spitalul Judeţean Timişoara, în premieră în vestul ţării La Blocul Operator al Clinicii de Urologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara s-a repus în funcţiune, în această săptămână, o sală modernă de intervenţii chirurgicale prin endoscopie înaltă şi joasă, care a fost supusă unei renovări şi modernizări extensive, cu sprijin privat.