Cele mai citite
 


Victor Ponta: Asistăm zilnic la o "reformă tip Boc"
marţi, 11 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Asistăm zilnic la o "reformă tip Boc", în care sunt închise spitale de la oamenii obişnuiţi şi se crează noi funcţii de şefi şi noi spitale pentru UNPR-işti, a afirmat, luni, după şedinţa USL, preşedintele PSD, Victor Ponta.
"În timp de delegaţia FMI vorbeşte şi Guvernul României vorbeşte de reforme în schimbul împrumuturilor pe care România le-a făcut, noi asistăm zi de zi la o reformă tip Boc în care sunt daţi afară şi sunt închise spitale de la oamenii obişnuiţi şi se crează noi funcţii de şefi şi noi spitale pentru UNPR-işti, adică pentru trădătorii care trec dintr-o parte într-alta ca să sprijine Guvernul Boc", a declarat Victor Ponta.
El a spus că va prezenta şi direct la întâlnirea cu delegaţia Fondului de la sfârşitul lui octombrie printre altele şi cazul de la Rovinari.
"Vom prezenta şi direct la întâlnirea cu delegaţia Fondului de la sfârşitul lunii octombrie atât cazul de la Gorj de la Rovinari, acolo unde după ce au fost daţi afară 250 de români amărâţi, s-a creat un post de director pentru un şef UNPR, care sigur habar nu are cu ce se ocupă Complexul energetic Rovinari, dar trebuie dată o recompensă pentru trădare, aşa cum vom prezenta de asemenea modul în care s-au închis zeci de spitale din România, dar se deschide un nou spital la Iaşi printr-o hotărâre de guvern cel puţin ciudată pentru a fi recompensat domnul Ciuhodaru, care a trecut la putere din barca opoziţiei", a informat liderul PSD.
El a spus că prin acea hotărâre de guvern Ministerul Sănătăţii acordă Centrului Sf. Ioan Iaşi împrumuturi.
"Pentru un deputat trecut la putere din barca opoziţiei se găsesc bani. (...) Sunt multe alte cazuri concrete pe care o să le prezentăm", a menţionat Victor Ponta.
Potrivit acestuia, România merge tot în jos din punct de vedere economic şi "în timp ce lucrurile acestea sunt evidente pentru orice persoană cu scaun la cap şi cu mintea la el, PDL-ul se preocupă de afaceri interne de partid şi de cum să facă să mai obţină nişte voturi prin orice mijloc".
În altă ordine de idei, el a spus că "preocuparea noastră în continuare va fi de combatere şi în primul rând de dezvăluire a corupţiei fără precedent promovată la mod oficial şi instituţional de PDL".
Ponta a atras atenţia asupra a două numiri. "Vreau să vă atrag atenţia asupra a două dintre numirile de şefi de Comisii, un fel de miniştri, viitori miniştri ai PDL - domnul Botiş ultracunoscut în Europa pentru fraudele la fonduri europene, iar la justiţie un om care va fi în mod sigur un client al justiţiei pentru nenumăratele infracţiuni comise, domnul Mircea Andrei, avocat de bază a lui Sorin Ovidiu Vântu, beneficiar de bază a tuturor contractelor cu firme de stat în 2009 şi 2010", a declarat liderul PSD.
În opinia acestuia, corupţia PDL-ului este "instituţională".
"Minciunile fără jenă ale personajelor corupte de gen Macovei, care vorbeşte de corupţie stând cu corupţia la masă şi înfruptându-se din roadele corupţiei nu cred că mai păcăleşte pe nimeni. Este obligaţia noastră, a USL-ului, repet, de a dezvălui şi de a combate acest mod de corupţie instituţionalizată", a adăugat Victor Ponta. AGERPRES/(A - Iulia Petre Carciog)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Politicienii dau prioritate problemelor economice şi în 2011 - grupaj II Bucureşti, 3 ian /Agerpres/ - Reprezentanţi ai Puterii şi Opoziţiei au indicat aproape aceleaşi priorităţi pentru 2011, dar se gândesc la formule diferite de guvernare care să le pună în aplicare.
Europa de Est trebuie să fie atentă la avertismentul trimis de România Europa de Est trebuie să ia aminte la ''canarul din mină'' din România, afirmă Cornel Ban, director adjunct al departamentului pentru studii de dezvoltare din cadrul Institutului Watson al Universitatii Brown din SUA, într-o scrisoare de răspuns la un articol publicat de Financial Times /FT/.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Min.Sănătăţii Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Politicienii dau prioritate problemelor economice şi în 2011 Bucureşti, 24 dec /Agerpres/ - Reprezentanţi ai Puterii şi Opoziţiei au indicat aproape aceleaşi priorităţi pentru 2011, dar se gândesc la formule diferite de guvernare care să le pună în aplicare.