Cele mai citite
 


Buzău: Fondurile strânse la Balul de Caritate al Crucii Roşii, folosite pentru ajutorarea persoanelor nevoiaşe
miercuri, 12 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 15.092,75 lei au fost strânşi de la cele 150 de persoane care au donat la Balul Crucii Roşii Buzău, fondurile urmând a fi folosite pentru ajutorarea cu alimente a câtorva sute de persoane aflate în dificultate, a anunţat marţi conducerea filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.
''Persoanele care au nevoie urgentă de ajutoare alimentare în această iarnă vor fi selectate în urma unor anchete sociale efectuate de primăriile celor mai sărace localităţi, iar acestea vor primi pachete cu alimente neperisabile'', a declarat marţi pentru AGERPRES Floarea Bârzu, directorul filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.
Şeful Crucii Roşii Buzău a ţinut să mulţumească tuturor participanţilor la cea de a treia ediţie a acţiunii caritabile şi, în special, preşedintelui Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Mihaela Geoană, prezentă la eveniment.
Potrivit sursei citate, prima localitate aflată pe lista de priorităţi este comuna Buda, unde, joi, voluntarii de Cruce Roşie vor distribui unui număr de 25 de familii nevoiaşe pachete cu alimente neperisabile din banii donaţi la Balul de Caritate organizat la sfârşitul lunii trecute. AGERPRES/(A - Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Buzău: Bal de caritate al filialei Crucii Roşii A treia ediţie a Balului de caritate al Crucii Roşii - filiala Buzău va avea loc, vineri seară, la eveniment fiind aşteptat şi preşedintele Societăţii Naţionale de Cruce Roşie, Mihaela Geoană.
Bacău: Filiala Crucii Roşii iniţiază o campanie de colectare de ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Galaţi Filiala băcăuană a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie iniţiază, începând de marţi, o campanie de colectare a ajutoarelor destinate persoanelor sinistrate în urma inundaţiilor de săptamâna trecută din judeţul Galaţi, a declarat pentru AGERPRES preşedintele organizaţiei, Marcel Babliuc.
Voluntarii Crucii Roşii din Sibiu - în campanie pentru revigorarea programului 'Banca de alimente' Voluntarii Crucii Roşii Sibiu vor măsura tensiunea şi vor asigura gratis, cursuri de prim-ajutor, chiar în hipermarketurile din oraş pentru a le reaminti sibienilor că pot dona hrană pentru cei săraci, în cadrul programului "Banca de alimente".
Buzău: Ajutoare pentru 20 de familii din comuna Lopătari oferite de Crucea Roşie Douăzeci de familii nevoiaşe din comuna buzoiană Lopătari au primit joi pachete cu alimente din partea voluntarilor filialei Buzău a Societăţii Naţionale de Cruce Roşie.