Cele mai citite
 


Kovesi a dispus efectuarea unui control la Parchetul din Giurgiu, în cazul morţii baschetbalistului american
miercuri, 12 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a dispus efectuarea unui control la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, după ce în presă au apărut suspiciuni cu privire modul în care au fost soluţionate mai multe dosare în care au fost implicate persoane suspectate că ar avea legătură cu moartea sportivului american de la CSS Giurgiu, Chauncey Hardy.
''În conformitate cu dispoziţiile art. 3 pct. 12 din Regulamentul de ordine interioară al parchetelor (din 21.02.2007), Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dispus efectuarea de verificări, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu, a cauzelor având ca obiect infracţiuni săvârşite cu violenţă. Menţionăm că în acest sens, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi prim procurorul Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu au fost desemnaţi să efectueze verificări la unitatea de parchet, astfel încât în cursul zilei de mâine, 12 octombrie 2011, vor proceda la analiza cauzelor menţionate'', se arată într-un comunicat al Parchetului General.
Baschetbalistul american Chauncey Hardy, jucătorul echipei CSS Giurgiu, a murit duminică, 9 octombrie, la spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti, unde fusese transportat în stare de comă, după ce a fost bătut sâmbătă, 8 octombrie, într-un club din Giurgiu.
Agresorul, Ionuţ Adrian Tănăsoaia, a primit mandat de arestare preventivă de 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovituri cauzatoare de moarte şi ultraj contra bunelor moravuri.
În presă au apărut informaţii că Ionuţ Adrian Tănăsoaia ar fi un apropiat al clanului ''Butoane'', ce ar controla o bună parte din judeţul Giurgiu, însă poliţia locală susţine că agresorul nu are legături cu lumea interlopă din Giurgiu.AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Recursul persoanei arestate în cazul baschetbalistului american omorât la Giurgiu se judecă, vineri, la CAB Recursul lui Ionuţ Tănăsoaia, arestat preventiv pentru 29 de zile pentru uciderea baschetbalistului american Chauncey Hardy se judecă, vineri, la Curtea de Apel Bucureşti.
INML: Cauza morţii lui Chauncey Hardy a fost violentă Moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a fost violentă, s-a stabilit în urma autoposiei efectuate la Institutul Naţional de Medicină Legală ((INML) ''Mina Minovici''.
Giurgiu: Medicii de la SJU spun că cercetarea penală ar trebui canalizată asupra agresorului lui Chauncey Hardy Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă consideră că declanşarea unei urmăriri penale împotriva medicilor care l-au primit la UPU Giurgiu pe baschetbalistul american ar trebui începută doar după desfăşurarea unei anchete medicale din care să facă parte medici neurologi şi neurochirurgi care să...
Dosar penal pe numele medicilor implicaţi în cazul baschetabalistului american ucis la Giurgiu Procurori Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu au deschis un dosar, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă de către personalul medical implicat în serviciile de asistenţă în cazul sportivului american Chauncey Hardy, ucis într-un club din Giurgiu.
Procurorii vor audia 60 de persoane în cadrul anchetei privind moartea baschetbalistului american Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu vor audia 60 de persoane, identificate până în acest moment din planşele foto şi fotografiile realizate la acea dată, în cazul morţii baschetbalistul american Chauncey Hardy.
Inspecţia Sanitară a sesizat nereguli la Spitalul Bagdasar-Arseni; nu au putut fi verificate documentele referitoare la controlul infecţiilor nosocomiale Ministerul Sănătăţii precizează că Inspecţia Sanitară a sesizat nereguli la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar controlul va continua marţi, având în vedere că nu au putut fi verificate documentele privind activitatea Serviciului pentru Prevenirea şi Controlul Infecţiilor Nosocomiale şi nici cele referitoare...