Cele mai citite
 


O atletă a născut la câteva ore după ce a terminat Maratonul de la Chicago
miercuri, 12 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Amber Miller, o americancă de 27 de ani, a născut la câteva ore după ce a trecut linia de sosire la Maratonul de la Chicago, alergând cei 42,195 km ai clasicei curse deşi era gravidă în a 39-a săptămână.
Miller a intrat în travaliu imediat după ce a încheiat proba, a declarat un purtător de cuvânt al Spitalului Central DuPage. "Am plănuit să alerg cam o jumătate din distanţă, apoi să merg încet, şi să ajung la sosire astfel", a declarat Miller într-o scurtă apariţie pe website-ul ABCNews. Ea a reuşit să încheie cei 42,195 km alternând alergarea pe 2 mile, cu mersul pe alte 2, după cum a precizat pentru Chicago Tribune.

După cursă, Miller şi soţul ei Joe s-au aşezat să mănânce ceva, dar a simţit contracţii, cei doi plecând urgent spre spital, unde Amber a dat naştere unui al doilea copil, o fetiţă pe nume June, la ora 22,29, duminică, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, care a subliniat că atât mama, cât şi copilul sunt în bună stare de sănătate.

Medicii care au avut-o în grijă au declarat că au fost la curent cu exerciţiile fizice pe care le-a făcut Miller în timpul gravidităţii şi nu au au avut obiecţii când au aflat de intenţia sa de a alerga maratonul, a mai spus purtătorul de cuvânt. AGERPRES (Lucian Oprea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Naştere surpriză la Centrul Medical Unirea O abonată a Centrului Medical Unirea (CMU) - Enescu, din Capitală, însărcinată în 31 de săptămâni, a născut în condiţii spectaculoase.
Proiect: Gravidele care se prezintă la consultul prenatal ar putea primi sprijin material după naştere Gravidele care se prezintă la consultaţiile prenatale ar putea primi după naştere produse de îmbrăcăminte şi îngrijire pentru copii, potrivit unei propuneri legislative depuse la Parlament de 32 de deputaţi şi senatori.
Dieta, activităţile fizice şi alăptarea copilului ajută mămicile să slăbească Multe femei continuă după ce nasc să păstreze câteva kilograme în plus, acumulate în perioada în care au fost însărcinate. Pierderea surplusului de kilograme de după sarcină este legată de trei puncte importante a căror relevanţă începe chiar dinainte de a da naştere: kilogramele câştigate în timpul...
Abdominoplastia, solutia pentru un abdomen plat dupa nastere Dupa nastere, orice femeie doreste sa isi recapete silueta cat mai repede cu putinta. In multe dintre cazuri, nici regimul alimentar strict, nici exercitiile fizice intense nu pot topi grasimea acumulata in unele zone ale corpului si nu pot ajuta la intinderea pielii care atarna neplacut. Estetica postnatala...
Sibiu: Naştere de tripleţi la maternitatea SCJU, prima după 2013 O naştere de tripleţi a avut loc joi, în cadrul maternităţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Sibiu, operaţia decurgând în condiţii bune.
Vaslui: Anchetă în cazul unui copil mort la naştere, la Spitalul de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad Conducerea Spitalului de Urgenţă 'Elena Beldiman' din Bârlad a demarat o anchetă în cazul unui bebeluş decedat marţi la naştere, după ce familia micuţului a adus o serie de acuzaţii la adresa medicilor.