Cele mai citite
 


Brăila: Peste 30 de brăileni muşcaţi de insecte s-au adresat medicilor
duminică, 30 august 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 30 de brăileni s-au prezentat luna aceasta la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu diverse înţepături de păianjen, albine sau gândaci.
Potrivit medicilor brăileni, zilnic se prezintă persoane care au pete roşii sau erupţii pe tot corpul, cauzate de înţepături de insecte.
'Pacienţii sunt speriaţi când se trezesc cu astfel de pete pe tot corpul şi de frică să nu facă vreo complicaţie se prezintă la spital. Aici li se fac analize şi un tratament corespunzător, iar dacă sunt cazuri în care aceştia se simt rău, revin la spital', a declarat dr. Marian Baciu, medic specialist medicină de urgenţă.
Medicii sunt de părere că insectele devin agresive din cauza temperaturilor ridicate, precum şi a mediului umed generat de existenţa Dunării.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Maramureş: Înţepăturile de albine au dus la moartea unei femei şi la internarea în spital, în stare gravă, a unui bărbat Baia Mare, 23 iul /Agerpres/- Numărul persoanelor care au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Baia Mare după ce au fost înţepate de viespi sau albine, atât din rândul copiilor, cât şi al adulţilor, este din ce în ce mai mare, cazul femeii de 59 de ani care a decedat după ce a intrat în şoc anafilactic...
Dâmboviţa: Gândaci la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte este plin de gândaci, iar şeful secţiei de Chirurgie, Jean Popescu, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că insectele apar periodic în unitatea mdicală din cauza rezistenţei pe care o capătă la anumite insecticide.
Costa Rica: Numeroasele erupţii ale vulcanului Turrialba au determinat închiderea parcului care îi poartă numele Autorităţile din Costa Rica au interzis accesul publicului pe o rază de cinci kilometri în jurul vulcanului Turrialba şi au închis parcul naţional care îi poartă numele, menţinând o strictă supraveghere a activităţii colosului în urma numeroaselor erupţii de cenuşă şi gaze din ultima vreme, semnalează...
Bolile virale ale copilariei Varicela, pojarul, oreionul si rubeola sunt boli virale care apar in copilarie. Campaniile de vaccinare au facut ca aceste boli sa fie astazi mult mai putin raspandite decat in trecut. Simptomele pot include febra, pete rosii pe piele si o inflamare a ganglionilor limfatici. Terapiile...
Proiect afgan de polenizare cu albine: Un soldat român le-a dat colegilor americani lecţii de apicultură intensivă Plutonierul Eugen Arsene, un soldat din ''Batalionul 21 Vânători de Munte'' român, desfăşurat în Afganistan, care a crescut printre sute de stupi la el acasă şi a fost pregătit de tatăl său să fie apicultor, le-a dat colegilor săi americani lecţii de apicultură intensivă, atrăgându-şi aprecierea acestora...
O plombă dentară din ceară de albine ar putea fi printre cele mai vechi dovezi de tratament stomatologic Un dinte spart datând de aproximativ 6500 de ani, plombat cu ceară de albine, ar putea reprezenta cea mai veche dovadă de tratament stomatologic, conform oamenilor de ştiinţă, transmite LiveScience.com.