Cele mai citite
 


Ratko Mladic, spitalizat pentru pneumonie (avocat)
miercuri, 12 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul lider militar al sârbilor bosniaci, Ratko Mladic, a fost spitalizat din cauza unei penumonii, a declarat marţi avocatul său, Milos Saljic, citat de AFP.
'Am fost informaţi că (Ratko Mladic) a fost diagnosticat cu penumonie şi a fost spitalizat', a declarat telefonic Milos Saljic.

Avocatul a adăugat că Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie (TPI) nu l-a informat în ce spital a fost internat Mladic. 'Sperăm să primim mai multe informaţii în cursul dimineţii', a spus el.

Ratko Mladic, în vârstă de 69 de ani, a declarat săptămâna trecută, în cadrul unei audieri de pregătire a procesului său de la Haga, că suferă de calculi renali şi a cerut să fie examinat de medici sârbi.

Arestat la 26 mai în Serbia după 16 ani pe fugă, Ratko Mladic s-a aflat joi pentru a patra oară în faţa TPI, care îl acuză de genocid, crime împotriva umanităţii şi crime de război în timpul conflictului din Bosnia (1992-1995). La fiecare audiere, el a invocat probleme de sănătate.AGERPRES/(Florin Ştefan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Pneumonia la copii Pneumonia este un termen general care se refera la o infectie a plaminilor, putind fi cauzata de o varietate de microorganisme, inclusiv virusi, bacterii si paraziti .
Primul curs de pregătire în aplicaţii cardiace Bucureşti, 14 aprilie /Agerpres/ - Primul curs de pregătire din România în aplicaţii cardiace pentru computer tomograf (CT) multislice, adresat medicilor specialişti radiologi şi cardiologi, se desfăşoară marţi şi miercuri, fiind organizat de Radiusmed - distribuitor autorizat al echipamentelor medicale...
România, lider coordonator pentru gestionarea febrei aftoase în zona balcanică România găzduieşte, joi şi vineri, o şedinţă de lucru a Comitetului Executiv al Comisiei Europene pentru gestionarea febrei aftoase (EuFMD), în condiţiile în care ţara este, totodată, lider coordonator pentru zona balcanică prin Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor...
Timiş: Centre de excelenţă în diagnosticarea malformaţiilor prenatale, în Timişoara şi Vârşeţ Timişoara este lider de proiect într-o colaborare medicală cu Serbia, prin care se urmăreşte 'Dezvoltarea unui sistem regional transfrontalier de centre medicale de excelenţă pentru îmbunătăţirea diagnosticului antenatal al malformaţiilor fetale în aria Timişoara-Vârşeţ'.
TrueBeam STx, lider mondial în lupta cu cancerul Vreme îndelungată, această maladie nu a cunoscut un remediu, poate tocmai pentru că suferința te învață să nu te dai bătut, să speri din toată inima și să devii mai bun. Un lucru e cert. Alături de cei bolnavi, medicii devin din ce in ce mai buni și încearcă să găsească metode eficiente și sigure de...
BANCA DE CELULE STEM CRYO-SAVE ANUNŢĂ ATINGEREA CIFREI DE 200.000 DE PROBE RECOLTATE DIN SÂNGELE ŞI ŢESUTUL CORDONULUI OMBILICAL Depozitarea probei de celule stem cu numărul 200.000 demonstrează activitatea intensă a băncii Cryo-Save, în calitate de lider al industriei procesării sângelui şi ţesutului din cordonul ombilical.