Cele mai citite
 


SUA: La maraton în a 39-a săptămână de sarcină
miercuri, 12 octombrie 2011   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Americana Amber Miller, pasionată de atletica uşoară, a alergat 42 de kilometri la recentul maraton din Chicago fiind în cea de-a 39-a săptămâna de sarcină, iar după acest tur de forţă a mers la spital şi a născut un bebeluş absolut normal, transmite marţi BBC.
Acesta este al optulea maraton de 42 de km la cei 27 de ani ai săi şi, la indicaţia medicilor, ea a alergat doar jumătate din distanţă, cealaltă parcurgând-o la pas.

După cum a recunoscut tânăra însăşi, aceasta 'a fost cea mai lungă zi' din viaţa sa, deşi spune că nu a făcut nimic extraordinar.

'O mulţime de oameni m-au aclamat:,, Mergi înainte, doamnă gravidă!,,', îşi aminteşte ea.

La câteva minute după încheierea maratonului, contracţiile au devenit mai puternice decât în mod normal şi, după cum spune ea, imediat a realizat ce urmează să se întâmple. În seara aceleiaşi zile a adus pe lume o fetiţă (3,5 kg) , perfect sănătoasă, pe care a decis s-o numească June, acesta fiind al doilea copil al mamei 'înnebunite să alerge'.AGERPRES/(Lilia Traci)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SUA: Vot simbolic asupra unei legi care interzice avortul după a 20-a săptămână de sarcină Camera Reprezentanţilor din SUA a adoptat marţi, într-un vot simbolic, o lege care limitează dreptul la avort la primele 20 de săptămâni de sarcină, unul din cele mai stricte texte antiavort din ultimele decenii, transmite AFP.
Germania: Născut la nici 22 de săptămâni, cel mai mic bebeluş din Europa a fost externat Născut la nici 22 de săptămâni, cel mai mic bebeluş venit pe lume prematur şi rămas în viaţă din Europa, şi posibil din lume, a fost externat dintr-un spital din Germania şi trimis acasă cu părinţii săi după ce a stat patru luni în incubator, relatează thelocal.de.
Tripleţi identici concepuţi dintr-un singur ovul s-au născut în SUA Trei fetiţe gemene identice, dintre care două siameze, s-au născut într-un spital din Texas, la sfârşitul săptămânii trecute, tatăl lor considerând că naşterea lor au fost "un miracol" trimis de Dumnezeu, scrie agenţia DPA.
SUA: Un bebeluş a supravieţuit miraculos după ce s-a născut practic fără sânge Hope Suarez sau 'bebeluşul fantomă' s-a născut practic fără sânge, părinţii ei crezând că trebuie să îşi ia adio de la ea la doar câteva ore de la naştere. Copilul a supravieţuit însă miraculos şi are acum şase săptămâni, relatează 7sur7.be.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
SUA: O fetiţă s-a născut de două ori, după ce a supravieţuit unui intervenţii medicale rare Lynlee, o fetiţă din statul american Texas, arată ca orice copil normal de vârsta ei, însă ea s-a născut "de două ori", o dată în martie şi a doua oară în iunie, după ce a supravieţuit unei intervenţii medicale de îndepărtare a unei tumori rare, informează Xinhua.